Patstāvīgi tek ūdens podā, bet pat mājsaimniece var atrisināt šo problēmu

Protams, to ir grūti nosaukt par problēmu, taču tā rodas, un daudzi cilvēki ar to saskaras. Vienkāršosim, parādīšu visus soļus, lai varētu salabot jebkura mājsaimniece. 

Mums ir jānoslēdz ūdens tualetes podā. Parasti krāns atrodas visnoslēptākajā un putekļainākajā vietā.

Tagad atskrūvējiet ūdens iztukšošanas pogu, tā tiek atskrūvēta pretēji pulksteņrādītāja virzienam.

Noņemiet sānu pogu un noņemiet mucas vāku, un mums paveras pārsteidzošs skats uz skalošanas mucas iekšējo pasauli. Mana santehnika ir jauna, tāpēc es nevaru parādīt visus priekus. Parasti tur iekšā ir “biedējošs” skats, taču nav vajadzības baidīties.

Kreisajā pusē mums ir noslēguma armatūra, tur ir uzstādīts izplūdes vārsts, bet labajā pusē – ieplūdes vārsts. Bet tālāk neiedziļināsimies, šī informācija remontam jums nav vajadzīga).

Pirmkārt, var būt divi galvenie iemesli:

Pirmkārt, var salūzt ieplūdes vārsts, un tas pārstāj slēgt ūdens padevi. Ļoti bieži šādi pludiņi ir piepildīti ar ūdeni un tāpēc nepeld. Varat to noņemt, sakratīt, lai no tā izplūstu viss ūdens, un uzlikt atpakaļ. Vai arī tas var būt aizsērējis, vārdu sakot, noņemiet to un apskatiet.

Tāpēc ūdens sāk plūst caur pārplūdes atveri aizbīdņa vārstā. Pēc tam ūdens ieplūst tualetes podā.

Ja pludiņš paceļas un ūdens aizveras, tad viss ir kārtībā, dodieties tālāk.

Otrais iemesls ir visizplatītākais.

Lasi vēl: Tulpju sīpoli sapuvuši zemē: netradicionāla pieeja tulpju stādīšanai vienā sezonā palielināja dīgtspēju par 90 procentiem

Noņemiet noslēgvārstu, šim nolūkam lieciet roku un  pagrieziet mehānismu pretēji pulksteņrādītāja rādītāja virzienam, tur nepieciešams burtiski pusgrieziens.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment