Pāvela Globa horoskops 2023. gadam visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvai 2023. gads būs izredžu un jaunu iespēju periods. Varēsi iesaistīties pašrealizēšanā un tajā sasniegt izcilus rezultātus.

Koncentrējies uz profesionālo sfēru un nebaidies no personīgām attiecībām – otrā pusīte tevi sapratīs un atbalstīs it visā.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Runājot par tipiskām Jaunavām, 2023. gads viņām būs ļoti grūts un nevienmērīgs gads, brīdina Pāvels Globa.

Jauniešiem, kas dzimuši zem šīs zodiaka zīmes, jūs varat un vajadzētu nopietni pievērsties savai izglītībai. Koncentrējies uz zināšanu un profesijas iegūšanu, iesaka astrologs.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Arī Svariem gaidāmais gads būs grūts. Būs nepieciešama ārkārtīga pacietība, turklāt nāksies izdarīt ne vienu vien svarīgu un atbildīgu izvēli. Tas jo īpaši attiecas uz personīgo attiecību jomu.

Pirmajā pusgadā tev būs ļoti grūti sevi pierādīt profesionālajā jomā. Bet otrajā jūs varat rīkoties pārliecinoši un drosmīgi – jūs visi varat panākt un sasniegt savus augstumus, apliecina astrologs

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

2023. gadā Skorpioniem nebūs viegli, taču, neskatoties uz to, tev būs daudz izredžu un iespēju. Jūtieties brīvi uzņemties liela mēroga un atbildīgus projektus, taču esiet īpaši uzmanīgs.

Taču gada otrajā pusē par savu veselību būs jārūpējas pašam.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Strēlniekiem 2023. gadā būs jaunas perspektīvas un iespējas. Īpaši tas attiecas uz tiem zīmes pārstāvjiem, kuri nodarbojas ar sabiedriskām aktivitātēm.

Varat droši uzsākt jaunu biznesu un projektus – tie nesīs jums izcilus rezultātus, panākumus un naudas atlīdzību.

Taču gada otrajā pusē esi uzmanīgs – iespējamas veselības problēmas. Turklāt uzmanieties no notikumiem, kas var izraisīt līdzekļu zaudēšanu.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

2023. gads Mežāžiem būs ļoti laimīgs. Jums ir jāparāda maksimāla radošums un netradicionāla pieeja jums uzticēto uzdevumu izpildē.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

2023. gads Ūdensvīram nebūs viegls. Gatavojieties revolucionārām pārmaiņām savā dzīvē. Jums visu laiku būs jāizdara sarežģītas izvēles un jāizlemj par svarīgām darbībām.

LASI VĒL: Bīstamākās dienas: magnētisko vētru grafiks 2023. gada janvārī

Apstākļi liks jums izdarīt morālu izvēli un norādīt savu nostāju attiecībā uz meliem un viltu. Otrā puse zīmes pārstāvjiem būs spraigāka.

Var rasties problēmas ar dažādām valsts iestādēm un tiesībaizsardzības iestādēm. Tomēr no astrologa ir labas ziņas: 2023. gada pēdējais mēnesis jums būs patiesi priecīgs, īpaši personīgajā dzīvē.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Zivīm 2023. gads gatavo nopietnas grūtības un pārbaudījumus, brīdina Pāvels Globa. Iespējami papildu uzdevumi, sevis ierobežošana, visādas atņemšanas.

Turklāt gaidāmais gads ir tikai sākums grūtam periodam tavā dzīvē, kas ilgs aptuveni trīs gadus, brīdināja astrologs.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment