PayPal noalgo Walmart izpilddirektoru kā galveno tehnoloģiju direktoru mākslīgā intelekta jomā

PayPal ir pieņēmis darbā vienu no Walmart vadošajiem tehnoloģiju vadītājiem Srini Venkatesanu, lai vadītu uzņēmuma centienus mākslīgā intelekta jomā kā uzņēmuma jauno tehnoloģiju direktoru,   pavēstīja uzņēmums.

Venkatesans pārraudzīs maksājumu giganta tehnoloģijas, tostarp mākslīgā intelekta un mašīnmācīšanās, informācijas drošības un produktu inženierijas jomu, paziņoja uzņēmums.

PayPal izpilddirektora Aleksa Krisa vadībā, kurš uzņēmumā sāka strādāt septembrī, uzņēmums ir centies izmantot investoru entuziasmu par mākslīgo intelektu, janvārī paziņojot par jauniem uz mākslīgo intelektu balstītiem produktiem, piemēram, platformu, kas ļauj tirgotājiem sasniegt jaunus klientus, pamatojoties uz viņu iepriekšējo iepirkšanās vēsturi.

Lasi arī: Latvijā tik populārais Revolut cer kļūt par vērtīgāku banku nekā Vācijas Deutsche Bank un Lielbritānijas Barclays

Kriss ir nosaucis 2024. gadu par PayPal “pārejas gadu” un ir apsolījis palielināt ieņēmumus ne tikai saistībā ar darījumu apjomu.

“Īstenojot mūsu misiju globāli revolucionizēt komerciju, Srini pieredze tehnoloģiju, digitālās transformācijas un mākslīgā intelekta personalizācijas vadīšanā dažos no mūsu lielākajiem klientiem un partneriem būs nenovērtējama,” teikts Kriss paziņojumā.

Venkatesans vadīja 14 000 cilvēku komandu Walmart ASV Omni Platforms and Tech organizācijā, kas ir atbildīga par mazumtirgotāja atbalsta platformu, tostarp Walmart+ abonēšanas pakalpojuma elementu, izveidi.

Pašreizējais PayPal galvenais tehnoloģiju direktors Arčijs Deskus ir nolēmis atstāt uzņēmumu un pēc pārejas atbalstīšanas jūlijā aizies, paziņoja PayPal.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment