Pazīmes, ka tev dzīvē klājas ļoti labi (pat, ja tev tā galīgi nešķiet)!

1

Gandrīz ikviens no mums ir pieradis sūdzēties un gausties par to, ka mums iet sliktāk kā pārējiem.

Tomēr problēma patiesībā ir mūsos, nevis tajā, kas notiek mūsu dzīvē. Mēs nepamanām labās lietas, pievēršam uzmanību tam, kas ir slikts un tāds, par ko priecāties ir grūti.

Ja mēs iemācītos ieskatīties tajās lietās, kas virza mūs uz priekšu, padara priecīgus, spētu novērtēt tās un saprastu, ka ne visiem cilvēkiem tā veicas, tad paši kļūtu pozitīvāki, un dzīve iegrozītos vēl labākās sliedēs.

Tādēļ ir vērts uz sevi paskatīties no malas un ieraudzīt to, ko agrāk nebiji pamanījis!

Lasi vēl: 15 lietas, no kurām atsacīties, lai tu kļūtu laimīgs!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādēļ tev iet labāk, nekā tev šķiet!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Nesen biju uzaicināts uz vienu privātu klubu, kur cilvēki nopelna labu naudu tikai kopējot profesionāļu veiktos darījumus. Man tik ļoti iepatikās šī sistēma, ka nolēmu ar šo informāciju padalīties ar visiem. Vācu grupu pelnīšanai kopā. Nav nekāds MLM, kura organizatori pieprasa, lai saviem radiem un draugiem mēģini iesmērēt ne pārāk noderīgas lietas ar milzīgu uzcenojumu. Reāla shēma kā tikt pie pīrāga gabala, kuru sev cep loteriju organizētāji – līdzīgi kā tu pērc OCTA savam auto pie apdrošināšanas brokera, kurš piemeklē lētāko piedāvājumu, loteriju brokeris piedāvā progresīvu veidu kā vienkārši cilvēki, apvienojoties grupās, vari būtiski palielināt savas izredzes laimēt tādās lielās loterijās kā EuroJackPot, PowerBall, EuroMillion utml. Šie ir šobrīd (visticamāk, pagaidām) vienīgie, kuri piedāvā tādu opciju kā “sindikāti”, kuros apvienojas 100, 1000, varbūt pat vairāk interesentu un par vienādu summu iegādājas 1000, 5000, varbūt pat 10000-20000 loteriju biļetes, dramatiski palielinot izredzes tikt pie galvenā laimesta. Protams, paliek jautājums laimesta lielumā, kuru mēs pēc tam saņemam, bet ir jāpiekrīt, ka šāda riska sadalīšanas stratēģija, darbojoties līdzīgi kā apdrošināšana, pierādījusi sevi vairākkārt, nodrošinot iesaistītos ar varbūt ne pārāk lieliem, desmitos un simtos tūkstošos mērāmiem, bet tomēr jūtamiem ienākumiem. Ja kļuva interesanti, nāc un pievienojies grupas izlozēm loterijās kopā ar mani! Neviens no šī grupas, sauktas par sindikātu, lietotājiem nezaudē ne centa! To personīgi garantēju es pats, pats ar savu naudu – katrā izlozē es lieku ne mazāk pat 500€ Sindikāta būtība: grupas dalībnieki “samet” naudu un nopērk lielu daļu konkrētas loterijas biļešu tirāžu. Dažas no visas grupas (parasti tās ir pāris biļetes) laimē lielas summas. Visas laimētās summas tiek saliktas kopā un sadalītas visiem sindikāta biedriem proporcionāli pēc tā, cik, kurš nopirka biļetes. Šādā veidā neviena no biļetēm nebūs neveiksmīga. Laimē visi.
    Kā piedalīties sindikātā:
    1.Piereģistrējieties pie biļešu izplatītāja šeit: http://bit.ly/2esKZTW
    2. Pievienojaties pie sava konta, lapas apakšā labajā pusē spiediet “Contact us to boost your winning chances!”
    3. Atvērušajā ziņu logā ierakstiet ziņu angļu vai krievu valodā (atkarībā no tā, kuru valodu pats protat)
    Ziņā NOTEIKTI norādiet savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru kā arī e-pasta adresi un tekstu angliski vai krieviski – “vēlos piedalīties win-win sindikātā ar Raimondu Avotu”.
    4. Gaidiet zvanu no LottoLucker vadītājas Megan Jones. Viņa jūs pievienos pie sindikāta.
    Ja zvanu nesagaidāt, tas nozīmē, ka šai izlozei vietu skaits jau ir aizpildīts un savu ziņu atkal vajag nosūtīt citu dienu.
    Darīts! Kad uzaicinās piedalīties sindikātā, pērciet biļetes un – veiksmi izlozē! Katrs, kurš piedalās sindikātā, vidēji palielina savas investīcijas 3,19 reizes!

Leave a Comment