Pazīmes, kas liecina, ka esi iemīlējies līdz ausīm, bet jums nav nākotnes

Reizēm attiecības ir sarežģītas un tikai to beigās mēs saprotam, ka tomēr nebijām iemīlējušies. Kad tas notiek tu saproti kāpēc. 

Ir daži iemesli, kas varētu apstiprināt to, ka tu neesi attiecībās ar šo cilvēku tāpēc, ka viņu mīli, iespējams, ka tas ir tāpēc, ka baidies no vientulības, vai jūs tiecaties sasniegt vienus un tos pašus mērķus, vai arī tev patīk tas, kā otrs cilvēks tev liek justies.

Patiesībā tu esi kopā ar viņu tikai tāpēc, ka baidies no vientulības

Ja esi kopā ar šo cilvēku tikai tāpēc, lai nebūtu viena, tad tā nav īsta mīlestība. Varbūt tu nespēj būt vienatnē ar sevi ilgāk par divām sekundēm un tāpēc ir vajadzīgs kāds, kurš sniedz atbalstu un ir līdzās it visā, ko dari.

Tev vajadzētu ieskatīties sevī un padomāt par to, kāpēc tik ļoti ir vajadzīga otra cilvēka klātbūtne. Katrās attiecībās ir ļoti svarīgi būt arī patstāvīgam un neatkarīgam no mīļotā cilvēka. Nereti cilvēki jauc iemīlēšanās sajūtu ar pieķeršanos – tā izplēn uzreiz, kad tiek saņemta uzmanība no kāda cita.

Jums nav vienas un tās pašas vēlmes

Vai jūs abi netiecaties sasniegt vienus un tos pašus mērķus? Lai arī kopīgas ieceres un sapņi nāk par labu attiecībām, tas, protams, nenozīmē, ka jūs būsiet kopā tik ilgi, lai tiešām to visu kopīgi sasniegtu, taču kopīgs dzīves redzējums ir ļoti svarīgs veiksmīgas kopdzīves aspekts.

Tu mīli tikai to, kā viņš/viņa liek tev justies

Tas vien, ka viņš/viņa tev liek justies labi, nenozīmē, ka tiešām mīli šo cilvēku – tā var būt tikai acu apmāns uz neilgu laiku. Visiem, protams, patīk tās sajūtas, kas rodas pirmo reizi satiekoties, un iesakām izbaudi šīs emocijas, bet ņem vērā, ka šai sajūtai vajadzētu pāraugt citā kvalitātē ar laiku.

Lasi vēl: Kā sānsolis padara attiecības stiprākas, ja tas vairs neatkārtojas un otrs to piedod?

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment