Pazīmes, kas liecina, ka jums labāk palikt kā draugiem un attiecības neveidot

Noteikti esi dzirdējis atziņu, ka vajag laulāties ar cilvēku, kas ir tavs labākais draugs, bet kā tev šķiet – laulības ar cilvēku, kuram tu esi ļoti pieķēries un patiesībā mīli tikai kā labāko draugu, patiešām izdodas?

Ļoti bieži draudzībai starp sievieti un vīrieti pa vidu maisās arī citas jūtas – seksuāla pievilcība un mīlestība, taču dīvainā kārtā tas parasti ir vienpusēji un otrs cilvēks. kam tik tiešām ir draudzīgas jūtas notic, ka draudzīgā mīlestība, pieradums un rūpes vienam pret otru ir tā patiesā mīlestība un piekrīt attiecībām. Attiecībām turpinoties, tā otra cilvēka galvu piepilda ģimenes un draugu pozitīvais viedoklis un viņam sāk likties, ka tik tiešām – šim cilvēkam piemīt gandrīz visas īpašības, kas būtu nepieciešamas labai ģimenes dzīvei!

Pieņemsim, ka vīrietis ir iemīlējies, bet sieviete izjūt draudzību, Atklāsmes brīdis parasti ir bildinājums – sieviete visu dzīvi bija iedomājusies, ka precēsies ar vīrieti, kurā būs līdz ausīm iemīlējusies un nespēsi iedomāties ne vienu dienu bez viņa, bet šeit nav ne miņas no šīm sajūtām, taču ir pārlieciba, ka dzīve kopā ar šo vīrieti (draugu) būs stabila. Bildinājuma brīdī viņa saprot, ka, ja pateiks “nē”, tad šis vīrietis pazudīs no viņas dzīves, bet, ja teiks “jā”, tad būs negodīga pret sevi un viņu…

Lasi vēl: Austriešu psihoterapeits atklāj 4 pazīmes, kuras nosaka, ka pāris drīz šķirsies

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt šīs 7 pazīmes, kas norāda, ka jums abiem jāpaliek tikai draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment