Pēc skudru pūžņu izkaisīšanas ar vienkāršu līdzekli es aizgāju gulēt. Pārsteidzoši, bet nākamajā rītā tās jau bija pazudušas!

Parastā cepamā soda izrādījās efektīvs risinājums šai problēmai. Uzzināju, ka cepamā soda var būt lielisks līdzeklis skudru iznīcināšanai.

 

 

Skudru ķermenī esot skābe, un kad tā reaģē ar sodu, tas izraisa skudru bojā eju.

Es ņēmu un apkaisīju skudru pūžņus ar dzeramo sodu, pēc tam pārklāju tos ar plastmasas plēvi. Pārsteidzoši, bet nākamajā rītā skudras bija pazudušas! Šī metode patiešām strādā brīnumaini.

Saskaņā ar informāciju, ko izlasīju tiešsaistē, 5 litros ūdenī var izšķīdināt 25 gramus sodas un šo šķīdumu izmantot, lai apsmidzinātu kultūraugus. Tas var būt efektīvs veids, kā cīnīties ar skudrām un nodrošināt augiem labvēlīgu vidi.

Tātad, izmantojot sodas šķīdumu, ne tikai varēsiet atbrīvoties no skudrām, bet arī nodrošināt augiem labvēlīgu mēslojumu. Tas ir kā divi vienā – dabīgs un efektīvs risinājums.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Ar sāli sajaucot cepamo sodu, to var izmantot, lai apkaisītu gan ap augļu kokiem, gan uz skudru pūžņiem.

Noteikti pamēģiniet šo recepti! Mēs garantējam, ka būsiet pateicīgi par mūsu padomu, kā atbrīvoties no skudrām! Dalieties ar šo metodi arī ar draugiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment