Protams, mēs neatsakāmies arī no gaļas. Bērni ēd tītara, vistas vai liellopa gaļas kotletes. Bet es pati pēdējā laikā arvien biežāk gatavoju kāpostu kotletes. Ne tāpēc, ka tas ir lētāk, bet gan tāpēc, ka tā ir garšīgāk! Es ļoti iesaku šo ēdienu izmēģināt vismaz vienu reizi. Es esmu pārliecināta, ka jums patiks!
KĀ GATAVOT:
Es kāpostus sagriezu gabaliņos. Iemet verdošā sālsūdenī un vāru 3 minūtes.
Tad ieliku kāpostus caurdurī, lai notecinātu visu ūdeni.
Es ļauju kāpostiem nedaudz atdzist un sasmalcinu tos gaļas mašīnā.
Smalki sagrieziet svaigus garšaugus. Kad man nav svaigu garšaugu, izmantoju saldētus.
Burkānus sarīvu uz smalkās rīves. Smalki sagriežu sīpolu. Sīpolu, protams, var sasmalcināt gaļasmašīnā, bet man šajās kotletēs labāk patīk sasmalcināti sīpoli.
Sasmalcinātajiem kāpostiem pievienoju garšvielas un sāli. Visbiežāk šīm kotletēm izmantoju garšvielas un sausos dārzeņus un garšaugus + melnos piparus.
Lasi vēl: Ja laulātie nenēsā laulības gredzenus
Bet jūs varat izmantot jebkuras garšvielas. Tas ietver arī mannu. Es maisu.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….
Tevi noteikti interesēs
- Noņem piedegušos nosēdumus no krāsns durtiņām 5 minūtēs ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, ko iesaka tīrītāji
- Banāni vairs nebrūnēs tik ātri, ja glabājot tiem pievienosi vienu pavisam vienkāršu virtuves lietu
- Modris mani nosauca par “izēdāju” ‒ kāda bija summa uz Rimi čeka, kas izraisīja nesaskaņas un gala risinājums
- “Man šobrīd diemžēl nav nekā iepriecinoša”: meteorologs Toms Bricis nāk klajā ar šīs nedēļas laika prognozēm un atklāj, kādi būs Ziemassvētki
- Cieņas robežas kāzās: kāpēc dēla māti nosēdināja pie personāla galda un kā šo situāciju atrisināja pati Dace
- “Šie salāti ir pārāk lēti viesiem”: vīra māsai nepatika mans svētku galds, bet viņa nezināja kas stāv dāvanā zem eglītes














