Pievienoju sagatavotus burkānus, sīpolus, sakapātus zaļumus, miltus un vārītu prosu. Tieši ar prosu man šīs kotletes garšo visvairāk. Bet prosas vietā var ņemt jebkuru putru – rīsus, griķus vai auzu pārslas. Visbiežāk izmantoju no vakariņām pāri palikušo putru. Bet to var pagatavot arī speciāli. Tas ir tā vērts!
Visu sajaucu. Un ar slapjām rokām veidoju kotletes. Apviļāju rīvmaizē un cepu pannā uzkarsētā augu eļļā uz vidējas uguns. Otro pusi cepu zem vāka.
Sastāvdaļas:
– kāposti 800 g
– manna 0,5 glāzes
– vārīta prosa (var izmantot brokastu pārpalikumus) – 4 ēd.k., der jebkura putra (rīsi, griķi, auzu pārslas)
– milti 2 ēd.k.
– burkāns
– sīpols
– svaigi garšaugi (es izmantoju dilles)
– garšvielas (es izmantoju kaltētu dārzeņu un melno piparu maisījumu)
– sāls
– rīvmaize
– saulespuķu eļļa cepšanai
Mazliet nosusinu uz papīra dvieļa. Tas ir viss! Jūs varat pasniegt! Šeit nav nepieciešams piedeva.
Lasi vēl: Augusta gurķu kopšana: vienkārši soļi bagātīgas ražas iegūšanai
Ļoti garšīgi ar skābā krējuma mērci.
Tevi noteikti interesēs
- Saņemti jauni dati – sinoptiķi strauji pasliktina prognozi no 17. novembra: ”Būs pirmās kupenas”
- Sešām zodiaka zīmēm novembris nesīs pelnītas iespējas un atbalstu par viņu neatlaidību
- Smalki un gaisīgi kā ziedlapiņa, bet “pieder” viņiem: 9 maigi un “sievišķīgi” vīriešu vārdi
- Mans draugs no Vācijas atbraucot uz Latviju saprata, kāpēc mums nepatīk atvērti balkoni: stāstu kādēļ tā
- Ivars jau 10 gadus ir elektropreču veikala darbinieks un viņš ir gatavs atklāt kādas ”viltības” izmanto šie veikali
- Sinoptiķi paziņo, ar ko rēķināties tuvākajā laikā: ”Pats grūtākais sāksies no 19.novembra”









