Kāpostu kotletes ir pārsteidzoši garšīgs un veselīgs ēdiens, kas var pārsteigt pat lielākos skeptiķus, kuriem nepatīk kāposti.
Šī recepte ir īsts atklājums tiem, kas meklē jaunas garšas un dažādību savā ikdienas ēdienkartē. Maigas iekšpusē, kraukšķīgas ārpusē, šīs kotletes jūs iekaros ar savu unikālo garšu un vienkāršo pagatavošanu.
Kāpostu kotletes ir vieglākas un gaisīgākas, jo tām ir mazāks tauku saturs un tās nesatur tik daudz blīvu sastāvdaļu kā gaļas kotletes. Tas padara tās mazāk smagas un vieglāk sagremojamas. Kāposti piešķir kotletēm svaigu un dabisku garšu. To maiga, nedaudz saldena un kraukšķīga tekstūra piedod kotletēm unikālu garšas niansi, kas ir atšķirīga no maltās gaļas.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
GATAVOŠANAS METODE
Kāpostus smalki sasmalcina, iemet verdošā ūdenī un vāra līdz pusvārīšanās brīdim, no vārīšanās brīža 5-7 minūtes.
Tikmēr smalki sagrieziet sīpolu un apcepiet to pannā ar sviestu, līdz iegūst zeltainu krāsu.
Kāpostiem nolej ūdeni un ļaujiet nedaudz atdzist, pēc tam izspiediet lieko šķidrumu.
Sagatavojiet maltus dārzeņus, pievienojiet kāpostiem ceptus sīpolus, olas.
Pēc tam kā pēdējā jāpievieno parti svarīgākā sastāvdaļa, lai koteltes izdotos izcilas – par to raksta turpinājumā!
Šķir otru lpau, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Ielaidu bezpajumtniecei pajumti uz vienu nakti – rīts mainīja manas domasby Rinalds Bergmanis
- VID informē, ka ja iedzīvotājs neatbild uz šo konkrēto nosūtīto vēstuli, tad no jums var tikt iekasēta soda naudaby Sandra Ločmele
- Ko norādīt maksājuma uzdevumā, ja naudu pārskaita, aizdod vai dāvina; daudzi pieļauj kļūdu un saņem zvanu no VIDby Sandra Ločmele