Pēdējā laikā kāpostus gatavoju biežāk nekā gaļu: es parādīšu, kā gatavoju kāpostu kotletes

Kāpostu kotletes ir pārsteidzoši garšīgs un veselīgs ēdiens, kas var pārsteigt pat lielākos skeptiķus, kuriem nepatīk kāposti. Šī recepte ir īsts atklājums tiem, kas meklē jaunas garšas un dažādību savā ikdienas ēdienkartē. Maigas iekšpusē, kraukšķīgas ārpusē, šīs kotletes jūs iekaros ar savu unikālo garšu un vienkāršo pagatavošanu.

Recepte:

kāposti – 700 g.

Olas – 2 gab.

Sīpoli – 2 gab.

Mannas putraimi – 4-5 ēd.k.

Sāls – 1 tējkarote

Sviests – 30g.

GATAVOŠANAS METODE

Kāpostus smalki sasmalcina, iemet verdošā ūdenī un vāra līdz pusvārīšanās brīdim, no vārīšanās brīža 5-7 minūtes.

Tikmēr smalki sagrieziet sīpolu un apcepiet to pannā ar sviestu, līdz iegūst zeltainu krāsu.

Kāpostiem nolej ūdeni un ļaujiet nedaudz atdzist, pēc tam izspiediet lieko šķidrumu.

Sagatavojiet maltus dārzeņus, pievienojiet kāpostiem ceptus sīpolus, olas, pievienojiet mannas putraimus, sāli, garšaugus un garšvielas pēc garšas.

Lasi vēl: Lūk, kas jāsadedzina krāsnī, lai skurstenis pats attīrītos: sodrēji nepielīp

Labi samaisa, atstāj uz brīdi nostāvēties, lai mannas putraimi uzbriest un visas sastāvdaļas savā starpā sadraudzējas.

Izveidojiet kotletes un apcepiet tās pannā ar augu eļļu no abām pusēm uz vidējas uguns, līdz kļūst zeltaini brūnas. Tie cepas ļoti ātri.

Īpaši garšīgi kotleti izrādās ar svaigiem kāpostiem, jaunās ražas kāpostiem. Kas receptē nevēlas mannas putraimus, var aizstāt ar kartupeļiem, kas nevēlas kartupeļus, pievieno selerijas sakni. arī tas būs ļoti garšīgs!!!!!. Kas nevēlas cept, vienkārši sautē vai cep cepeškrāsnī.

Lasi vēl: Pilnmēness 14.01.2025: laiks, kad var dziedēt vecās “brūces”

Šie kāpostu kotleti ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs ēdiens, kas ir ideāli piemērots veģetāriešu vai gavēņa ēdienkartei. To maigā tekstūra un kraukšķīgā garoziņa neatstās vienaldzīgu nevienu. Gatavojiet ar prieku un eksperimentējiet ar piedevām – garšaugiem, garšvielām, sieru -, lai katru reizi atklātu jaunas garšu kombinācijas!

Leave a Comment