Pēdējā laikā kāpostus gatavoju biežāk nekā gaļu: es parādīšu, kā gatavoju kāpostu kotletes

Pievienojiet mannas putraimus, sāli, garšaugus un garšvielas pēc garšas. Tieši tā – šajā receptē svarīgākā saistviela ir mannas putraimi. 

Lasi vēl: Lūk, kas jāsadedzina krāsnī, lai skurstenis pats attīrītos: sodrēji nepielīp

Labi samaisa, atstāj uz brīdi nostāvēties, lai mannas putraimi uzbriest un visas sastāvdaļas savā starpā sadraudzējas.

Izveidojiet kotletes un apcepiet tās pannā ar augu eļļu no abām pusēm uz vidējas uguns, līdz kļūst zeltaini brūnas. Tie cepas ļoti ātri.

Īpaši garšīgi kotleti izrādās ar svaigiem kāpostiem, jaunās ražas kāpostiem. Kas receptē nevēlas mannas putraimus, var aizstāt ar kartupeļiem, kas nevēlas kartupeļus, pievieno selerijas sakni. arī tas būs ļoti garšīgs!!!!!. Kas nevēlas cept, vienkārši sautē vai cep cepeškrāsnī.

Lasi vēl: Pilnmēness 14.01.2025: laiks, kad var dziedēt vecās “brūces”

Šie kāpostu kotleti ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs ēdiens, kas ir ideāli piemērots veģetāriešu vai gavēņa ēdienkartei. To maigā tekstūra un kraukšķīgā garoziņa neatstās vienaldzīgu nevienu. Gatavojiet ar prieku un eksperimentējiet ar piedevām – garšaugiem, garšvielām, sieru -, lai katru reizi atklātu jaunas garšu kombinācijas!

Recepte:

Kāposti – 700 g.
Olas – 2 gab.
Sīpoli – 2 gab.
Mannas putraimi – 4-5 ēd.k.
Sāls – 1 tējkarote
Sviests – 30g.

Kāpostu kotletes bieži tiek gatavotas ar dažādām garšvielām, zaļumiem un citām sastāvdaļām, kas papildina un izceļ kāpostu garšu, padarot tās aromātiskākas un interesantākas. Droši eksperimentē, lai saprastu kuri garšaugi tev labāk patīk. Noteikti var pamēģināt arī pievienot dilles!

 

Lai labi garšo

 

Leave a Comment