Novietojiet marinētu gaļu uz elektriskās žāvētāja paplātēm. Var gatavot arī cepeškrāsnī! Zemāk rakstīšu kādā temperatūrā un kā.
Uzliekam elektrisko žāvētāju uz 70 grādiem un cepam apmēram 4 stundas. Tas viss ir atkarīgs no žāvētāja. Mēs domājam par liela dehidratora iegādi (mums ļoti patīk žāvēšanas tēma).
Kā pagatavot cepeškrāsnī? Gaļu liek uz cepamā papīra (ņem kvalitatīvu). Ieslēdziet cepeškrāsni 60-70 grādu temperatūrā, noteikti atveriet durvis. Ja ir konvekcija, ieslēdziet to. Cepeškrāsnī tas gatavosies ātrāk, apmēram 3 stundas.
Nākamreiz taisīšu veselu bļodu šiem salātiem — tik gardi, ka manējie uzreiz apēd
Sastāvdaļas:
Vistas krūtiņas fileja – 1 kg.
Nitrīta sāls – 1 tējk.
Garšvielas – 1 tējk. ar slidkalniņu.
Žāvēti ķiploki – 0,5 tējk.
Gaļa izrādās neticami garšīga un aromātiska. Uzglabāt slēgtā traukā. Ko jūs domājat par šo vistas filejas gatavošanas ideju?
Šeit ir gaļas čipsi, tikai vairākas reizes lētāki nekā veikalā un garšīgāki!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc daudzos veikalos kasieri nepiedāvā izdot čeku – tas tiek darīts apzinātiby Sandra Vīgante
- Meitas ģimenē notiek pilnīgi nesaprotamas lietas: abi ar vīru runājam, ka mazmeita jāņem prom, pie mums uz Ogriby Laura Andersone
- Atņem labo enerģiju, naudu un saticību ģimenē: kādas lietas nedrīkst turēt mājās uz palodzesby Laura Andersone