Pēdējā laikā vistas fileju pērku kilogramiem – rādu, kādu neparastu uzkodu vīrs gatavo mēnesim uz priekšu

Lieliska ideja, kā pagatavot vistas fileju bez cepšanas vai vārīšanas. Pagatavojiet to vienu reizi un ēdiet mēnesi! Ļoti garšīgi un ērti. Uzglabājas ilgu laiku.

Vistas gaļai ir maiga tekstūra, īpaši, ja tā tiek pareizi pagatavota. Tā ir sulīga un viegli košļājama, kas padara to par iecienītu izvēli dažādiem ēdieniem. Tai ir salīdzinoši neitrāla garša, kas ļauj tai lieliski uzsūkt garšvielas, marinādes un mērces. Tāpēc tā ir īpaši piemērota šai recpetei.

Vistas gaļa, īpaši krūtiņa, ir liesa un satur mazāk tauku, kas padara to par populāru izvēli cilvēkiem, kas vēlas veselīgu uzturu. Liesās vistas gaļa ir vieglāka un mazāk trekna nekā, piemēram, sarkanā gaļa. Vistas gaļa parasti ātri gatavojas, kas ir svarīgi, kad nepieciešams pagatavot maltīti īsā laikā. Tā ir piemērota arī ātrajām ēdienkartēm un ēdieniem ikdienai.

Es vairs nelaistu savas orhidejas, bet tās izskatās pārsteidzoši un zied labāk nekā jebkad agrāk, jo izmantoju jaunu metodi

Vistas gaļa ir labs olbaltumvielu avots, kas ir svarīgi muskuļu audzēšanai un uzturēšanai. Tā satur arī svarīgas uzturvielas, piemēram, B grupas vitamīnus, dzelzi un cinku.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Gatavošana:

Ņemam vistas fileju, noņemam visu lieko. Labi noskalojiet un nosusiniet ar papīra dvieļiem.

Ievietojiet fileju saldētavā, līdz tā nedaudz sasalst (tas atvieglos sagriešanu).

Fileju sagriež plānos gabaliņos. Gaļu sagriežam pa diagonāli. Mēs cenšamies nodrošināt, lai gabali būtu vienāda biezuma.

 

ŠĶir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment