Personības tests: kādā pozā tu guli? Jūsu miega pozīcija par jums saka daudz vairāk, nekā jūs domājat

4. pozīcija

Pozīcija, kurā guļat uz muguras, nozīmē, ka esat pozitīvs cilvēks un mīlat savu dzīvi. Jūs esat ļoti aktīvs un enerģijas pilns cilvēks. Jūs mīlat dzīvi un esat pieraduši būt uzmanības centrā.

Tu reizēm esi spītīgs, bet savā ziņā ļoti laipns. Jums patīk teikt patiesību, un jums ir ļoti spēcīgs raksturs. Savā profesionālajā dzīvē jūs esat neatlaidīgs, ļoti entuziastisks un zināms, ka esat strādīgs.

Jums ir arī spēcīga personība.

5. pozīcija

Šī pozīcija patiesībā nav ļoti ērta lielākajai daļai cilvēku, taču tā ir ērta jums. Patiesībā jums patīk gulēt ideālā pozā uz muguras, kas raksturo jūsu eleganto un mierīgo personību.

Pēc miega pētnieka Krisa Idzikovska teiktā, gulēšana uz muguras tiek klasificēta kā karavīra pozīcija un jūras zvaigznes pozīcija.

Ja kāds guļ karavīra pozā ar taisnām kājām un rokām, tad viņš parasti ir atturīgs un mierīgs, taču turas pretī augstiem standartiem.

Jūs esat cilvēks, kurš spēj ātri pielāgoties jebkurai dzīves situācijai. Jūs vienmēr cenšaties būt loģisks un reālistisks, risinot visas problēmas. Jūs esat arī pazīstams ar savu spēku un spējat noturēties pat visneērtākajās pozīcijās.

Dažreiz jūs varat būt skarbs cilvēks un pieprasīt, lai viss būtu ideāli un darīts perfekcionistiski.

Jūs esat optimistisks cilvēks, kuram patīk domubiedru kompānija. Jums ir tendence būt drosmīgam un izcelties telpā, kas ir pilna ar cilvēkiem. Jums ir ļoti lielas cerības gan pret sevi, gan citiem.

Viņi, visticamāk, dzirdēs no jums patiesību, nevis izskaistinātus melus. Jūs strādājat ārkārtīgi rūpīgi un neatlaidīgi, lai sasniegtu savus mērķus. Jūs dzīvojat strukturētu dzīvi ar uz panākumiem orientētu domāšanu. Jums ļoti patīk pavadīt laiku guļot gultā un redzēt, kā jūsu plāni piepildās.

Cilvēkiem, kas guļ uz muguras, ir karaliskas tieksmes. Viņi izstaro pašapziņu, miera un brīvības pieņemšanu. Šķiet, ka viņi ir atvērti un pieredzes vai sajūtu meklētāji salīdzinājumā ar citiem miega veidiem.

Ja kāds guļ jūras zvaigznes pozā ar izstieptām rokām un kājām, viņš ir labs klausītājs, novērtē draudzību un nevēlas atrasties uzmanības centrā. Viņi ir tādi cilvēki, kas “iet straumei līdzi”. Viņi ir ļoti simpātiski un atbalstoši. Viņi pārsvarā uzklausa cilvēku, kurš dalās ar savām problēmām.

Ja kāds guļ zvaigžņu vērotāja pozā, ar abām rokām paceltām zem galvas vai spilvena, viņi ir ļoti optimistiski cilvēki, kuri ir ļoti uzticīgi saviem mīļajiem, draugiem un ģimenei. Viņi ir bezrūpīgi un iet cauri dzīvei ar bezrūpīgu attieksmi.

6. pozīcija

Cilvēki, kas guļ šajā pozā, ir cilvēki, kurus ir ļoti grūti “nolasīt” citiem. Tevi interesē dažādas lietas, piemēram, piedzīvojumi. Dažreiz jūs citiem šķietat noskaņots, jo jūs sajaucat citus ar savām jūtām.

Dažreiz jums ir grūti būt stingram savos lēmumos.

Jūs nepārprotami mīlat patiesu brīvību, kas jums nav saistoša citu noteikumiem un pavēlēm. Jūs saskaraties ar ārpasauli ar aizrautību un apņēmību.

Tomēr dažreiz tas liek jums justies vientuļam. Atrodi sevi jaunā, nepazīstamā vidē, kurā nav draugu un neviena, uz ko paļauties. Varbūt jūs bieži jūtaties noguris būt vienatnē un vēlaties ar kādu dalīties savā piedzīvojumu kaislībā?

Pēdējās domas.

Jāpiebilst, ka neviens visu mūžu neguļ vienā pozā. Attīstoties visas dzīves garumā, mūsu zemapziņa iegūst jaunas iezīmes vai atbrīvojas no vecajiem ieradumiem. Mēs augam kā indivīdi, uzzinām jaunas lietas par sevi un mainām domāšanas veidu, tāpēc cilvēks var gulēt arī divu vai vairāku gulēšanas pozīciju kombinācijā. Tie var atspoguļot to, ka jūs iemieso dažādu snaudošu personības veidu iezīmes. Sekojiet līdzi jaunumiem, lai uzzinātu vairāk par šādiem personības testiem.

Lasi vēl: Neticama veiksme: Tamāra Globa šiem laimīgajiem sola patīkamas pārmaiņas

Padalies komentāros, kādā pozā tev patīk gulēt. Vai apraksts atbilst?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment