Pētījums atklāj, kā tu vari kļūt tikpat seksīgs sieviešu acīs kā Brūss Villis vai Vins Dīzels!

Kungi, nebaidieties no matu izkrišanas vai to nogriešanas pavisam īsi vai pat noskūšanas! Pētījums pierāda, ka sieviešu acīs, plikpauri vai vīrieši ar teju noskūtiem matiem ir daudz vīrišķīgāki kā tiem, kuri var lepoties ar biezu galvas rotu.

Pensilvānijas Universitāte tika veikts pētījums, kur bija apšaubīta miljardu dolāru vērtā vīriešu matu kopšanas industrija, kas cenšas stiprajam dzimumam ieskaidrot, ka plikpaurība ir jāapkaro. Pētījumā piedalījās kopumā 955 brīvprātīgo, no kuriem 2/3 bija sievietes. Brīvprātīgajiem tika rādīti vīriešu portreti un bija jāatzīmē, piemēram, kurš vīrietis izskatās vīrišķīgāks, ietekmīgāks, dominantāks, utt.

Pētījuma rezultāti atklāja, ka plikpauraini vīrieši izskatās vidēji par 4 gadiem vecāki kā ir patiesībā taču labā ziņa ir tāda, ka tai pat laikā, plikpauraini vīrieši izskatās spēcīgāki, garāki (!), vīrišķīgāki, dominantāki, turīgāki un pieredzējušāki. Tās visas ir īpašības, kuras sievietes uzskata par īpaši seksīgām – viennozīmīgi, ja apvienotas kopā ar labu pašvērtējumu.

Lasi vēl: Slavenības, kas reizē ir gan neglītas, gan seksīgas – #5 pavisam noteikti!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment