“Pie stūres” paskaidroja, kāpēc braucošā automašīnā logus labāk turēt aizvērtus

Vairākas autovadītāju paaudzes ir braukušas ar atvērtiem logiem, jo automašīnās nebija gaisa kondicionētāju. Daudzi cilvēki vēl joprojām izvēlas braukt ar atvērtiem logiem. Ja automašīnā nav gaisa kondicioniera, nav ko diskutēt: mēs atveram logus, ja salonā ir karsts. Bet vai ir vērts to darīt, ja ir gaisa kondicionieris?

Vieni nelieto gaisa kondicionētāju, uzskatot tā vese***ai kaitīgo ietekmi, citi runā par degvielas taupīšanu. Īpaši viņiem esam apkopojuši visus argumentus pret braukšanu ar atvērtiem logiem.

Noslēpumi, kas jāzina visiem dārzkopjiem, lai dilles vienmēr augtu īpaši kuplas

1. Netīrs gaiss ir dārgs

Atverot logu, mēs uzreiz sākam ieelpot nepatīkamo piesārņojumu.  Ar katru elpu jūs piepildāt plaušas ar izplūdes gāzu, gumijas daļiņu, bremžu kluču un ceļa segumu maisījumu. Salona filtrs šādā situācijā darbojas veltīgi.

Automašīnas salons ir jūtami piesārņots: par to liecina griestu seguma piesārņojuma pakāpe. Turklāt atvērtajos logos neizbēgami ielido akmentiņi, smiltis, putekļi.

Kas attiecas uz alerģ***m, un viņu, diemžēl, mūsu vidū ir ļoti daudz, automašīnas salons, kas bieži tiek vēdināts ar ceļa gaisu, viņiem kļūst par īstu moku kambari augstās piesārņojuma pakāpes, tostarp pūku un putekšņu, dēļ.

2. Nevajadzīgi pasažieri

Kad salonā ielido dundurs, lapsenes, utt. Šoferis un pasažieri mēģina viņu padzīt vai nospiest. Un tas ir ļoti bīs***i, ja automašīna šajā laikā pārvietojas – vadītāja uzmanība tiek novērsta no ceļa.

3. Krāpnieki

Vienkāršu automašīnu zādzību gadījumi ir zināmi jau sen. Dīvainas personas pieskrien pie krustojumā apturētas automašīnas un sagādā nepatikšanas: spļauj salonā, iemet atkritumus autovadītājam klēpī vai pat iemet kādu dzīvnieku, piemēram, žurku. Tiek sagaidīts, ka autovadītājs izlēks no automašīnas. Tajā brīdī pieskrien auto zaglis, sēžas pie stūres un aizbrauc.

Piena cepumi jeb koržiki, kurus dievināja daudzi padomjlaika skolēni. Nostalģiska bērnības recepte

Papildus šo shēmu bieži izmanto arī zagļi, kas pa atvērtiem logiem no salona nozog somas un mantas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment