Pieci mega efektīvi tauku dedzināšanas vingrinājumi, kuriem nav nepieciešama kustība

Statiskie vingrinājumi palīdzēs saglabāt jūsu ķermeni tievu un atbrīvoties no liekajiem taukiem. Mēģiniet tos regulāri veikt kā daļu no iknedēļas treniņu rutīnas.

Nenovērtējiet par zemu statiskos vingrinājumus, jo tie ir ne tikai diezgan grūti izpildāmi, bet arī prasa zināmu fizisko sagatavotību. Tie šķiet viegli tikai no pirmā acu uzmetiena.

Tomēr nav nepieciešams atteikties no statiskajiem vingrinājumiem, tie ir lielisks veids, kā nostiprināt ķermeni, savilkt muskuļus un sadedzināt taukus. Jāatzīmē, ka cilvēkiem, kuri cieš no sirds un asinsvadu slimībām, jākonsultējas ar ārstu.

Statiskie vingrinājumi svara zudumam

Pirms sākat vingrinājumus, vismaz 5-10 minūtes labi iesildieties (skriešana, lēkšana, ātra pastaiga, trenažieris, velotrenažieris, lēkšana ar lecamauklu u. c.).

Guļus uz muguras, paceliet taisnas kājas uz augšu, paceliet ķermeni no grīdas un izstiepiet rokas paralēli grīdai. Turiet pusminūti.

Neceļoties kājās, salieciet kājas un izpildiet sēžas tiltu, izstumjot iegurni uz augšu. Iztaisnojiet vienu kāju, izvelkot kājas pirkstu uz augšu. Turiet 30 sekundes un pēc tam nomainiet kāju stāvokli.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment