Pēc tam uz pannas vienā kārtā izkārtojam kartupeļus. Ir svarīgi, lai to nebūtu pārāk daudz. Galu galā papildu gabaliņi virsū sāks sautēties, nevis cepties. Ja nepieciešams, cepšanai ņemiet lielāku pannu vai arī veltiet laiku kartupeļu cepšanai vairākos piegājienos.
Lasi vēl: Kur jāstāv sukulentiem un kā tos kopt: galvenie noslēpumi
Kad kartupeļi ir nedaudz apbrūnējuši, apvērsiet tos un pievienojiet vēl nedaudz eļļas; tas jādara apmēram pusceļā, lai kartupeļi apbrūnētu vienmērīgi. Lai iegūtu papildu garšu un kraukšķīgumu pašās beigās, kartupeļus var arī aplaistīt ar karoti karstas eļļas.
Ja to visu izdarīsiet, iegūsiet perfekti kraukšķīgus ceptus kartupeļus: iekšpusē mīksti, bet no ārpuses zeltaini un kraukšķīgi – īsts gardums galdam.
Tevi noteikti interesēs
- Atklātas skumjas ziņas par filmiņu “Straume” no Ķīnas puses: pārsteidzoša nekaunība (foto)by Laura Blūma
- Pazīstamais Roberto Meloni, viesojoties TV raidījumā, uzrunā prezidentu Rinkēviču, uzdodot pavisam negaidītu jautājumuby Laura Blūma
- Stādi ir jālaista šajā diennakts laikā – tie augs daudz labākby Anete Vītola