Pēc tam uz pannas vienā kārtā izkārtojam kartupeļus. Ir svarīgi, lai to nebūtu pārāk daudz. Galu galā papildu gabaliņi virsū sāks sautēties, nevis cepties. Ja nepieciešams, cepšanai ņemiet lielāku pannu vai arī veltiet laiku kartupeļu cepšanai vairākos piegājienos.
Lasi vēl: Kur jāstāv sukulentiem un kā tos kopt: galvenie noslēpumi
VIDEO:
Kad kartupeļi ir nedaudz apbrūnējuši, apvērsiet tos un pievienojiet vēl nedaudz eļļas; tas jādara apmēram pusceļā, lai kartupeļi apbrūnētu vienmērīgi. Lai iegūtu papildu garšu un kraukšķīgumu pašās beigās, kartupeļus var arī aplaistīt ar karoti karstas eļļas.
Ja to visu izdarīsiet, iegūsiet perfekti kraukšķīgus ceptus kartupeļus: iekšpusē mīksti, bet no ārpuses zeltaini un kraukšķīgi – īsts gardums galdam.
Tevi noteikti interesēs
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Balkonu stiklojums ir aizliegts: tiek skaidrots kurās valstīs draud demontāža un kādas var būt sekas
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)








