Tad mēs samaisām salātus, bet pēc tam salātu bļodā ieliku zaļos zirnīšus.
Lasi vēl: Noķers zelta zivtiņu septembra otrajā dekādē : Tamāra Globa runā par nezināmu veiksmi piecām zodiaka zīmēm
Visu salātu garša lielā mērā ir atkarīga no tā garšas, tāpēc ir iecienītākās burkas.
Zirņiem pievienoju olas, marinētus sīpolus, sieru un zaļumus. Es pievienoju nedaudz sāls, bet tas nav obligāti. Iesaku pievienot maltus piparus.
Un, protams, majonēze. Es sajaucu tikai ar savu paštaisītu majonēzi. Bet, protams, var arī ar veikalā nopērkamu majonēzi.
Sajauc salātus un gatavs!
Labu apetīti! Priecāšos, ja jums patika šie salāti un tie būs noderīgi. Alternatīvi var pagatavot nedaudz savādāk, proti, pievienojot kādu gaļas produktu, bet tas ir tiem, kam garšo sātīgāk! Šie salāti ar zirņiem un olām nedaudz atgādina Olivjē salātus, taču tiem ir sava odziņa, ko piešķir marinēti sīpoli un siers.
Gatavojiet!
Tevi noteikti interesēs
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos
- No speķa es gatavoju īstu gardumu, laizīsi pirkstus – maz zināma recepte
- Pašizsējas puķes nav sliktākas par petūnijām: tās zied īpaši krāšņi, bet par stādiem uz palodzes var aizmirst uz visiem laikiem
- Ģimene mani apsveica 60. jubilejā, taču neviens neatnesa nevienu dāvanu – tikai pašās beigās vedekla pasniedza mazu paciņu
- “Tas taču ir bez maksas” teica māte, vācot lietas no cilvēkiem bez maksas, bet mums bija neērti iziet cilvēkos










