“Piecminūšu” salāti vienmēr izpalīdz. Un šis agrāk restorānos bija hits. Salāti jūs izglābs ne reizi vien, ja vajag kaut ko garšīgu pagatavot

Kārtējo reizi pārliecinājos, ka no visvienkāršākajām sastāvdaļām vienmēr var pagatavot kaut ko garšīgu, dažkārt rezultāts ir vienkārši negaidīts.

Sieviete negatavo ēdienu tāpat vien, viņa vienmēr gatavo kādam. Tāpēc mums vajag, lai tas būtu garšīgs, skaists un, protams, patīkams, kad par to runā.

Es nevaru runāt par visiem, bet, manuprāt, vīrieši, piemēram, mīl sātīgu ēdienu: vairāk gaļas, ķiploku, sīpolu… vai ne? Viņi, piemēram, neuztraucas ar kādu īpašu aromātu.

Trīs zvaigžņu zīmēm periods pēc piektdienas, 13. septembra var atnest lielu laimi mīlestībā

Tāpēc šodienas salāti meitenēm noteikti nesatur gaļu vai ķiplokus. Šos salātus var pagatavot gan darba dienās, gan svētkos (dažādībai), ir garšīgi un viegli!

Gatavojam

Sāksim ar sīpoliem, tos marinēsim! Smalki sagrieziet sīpolu un pāris minūtes aplejiet to ar verdošu ūdeni, lai noņemtu rūgtumu. Pēc tam noteciniet ūdeni un sagatavojiet marinādi. Sīpolu piepilda ar 125 ml auksta ūdens, pievieno 1 ēd.k cukura, 0,5 tējk sāls un 2 ēdamkarotes 9% etiķa. Atstājiet sīpolus marinādē vismaz 15 minūtes. Liek uz sieta un ļauj ūdenim notecēt.

Tagad olas. Es tos sagriezu mazos gabaliņos. Var sarīvēt, bet man labāk patīk salātos sagrieztus.

Cietais siers. Es to rīvēju uz rupjās rīves. Varat arī izmantot kausētu sieru. Sasmalciniet to kubiņos. Ja vēlaties iegūt smalkākus salātus, kuros siers nav tik izteikts, tad iesaku tos sarīvēt uz smalkas vai vidējas rīves, vispirms sasaldējot.

Es sasmalcinu zaļumus. Šajos salātos labi der dilles, bet var izmantot arī pētersīļus.

Atklāj savu karmu pēc dzimšanas gada: tas var izskaidrot tavu likteni!

Tas arī viss! Mēs samaisām salātus. Vispirms salātu bļodā ieliku zaļos zirnīšus.

Lasi vēl: Noķers zelta zivtiņu septembra otrajā dekādē : Tamāra Globa runā par nezināmu veiksmi piecām zodiaka zīmēm

Visu salātu garša lielā mērā ir atkarīga no tā garšas, tāpēc ir iecienītākās burkas.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment