Piedegusi panna būs tīra pēc dažām minūtēm: viegls triks, kas ātri izšķīdina kvēpus

Aprakstītā metode pannas tīrīšanai balstās tikai uz viena līdzekļa pievienošanu tīrīšanas procesā.

Internetā pavisam nesen izplatījās kāds efektīvs triks, kas palīdzēs bez lielas piepūles iztīrīt pannu no piedeguša ēdiena, raksta The Mirror.

Kāds Reddit lietotājs lūdza palīdzību pēc tam, kad bija uzsildījis kukurūzas tako un nespēja pēc tam notīrīt pannu: “Esmu izmēģinājis karstu ūdeni, tīrīšanas pastu, verdošu ūdeni, aukstu ūdeni un ziepes, kā arī karstu ūdeni un ziepes”.

Viens no atbildējušajiem lietotājiem ieteica vieglu un ātru tīrīšanas metodi, kuras efektivitātei daudzi piekrita.

Kā iztīrīt pannu no sodrējiem – 1. metode

Aprakstītā metode pannas tīrīšanai no sodrējiem paredz pievienot cepamo sodu.

“Piepildiet pannu ar ūdeni, pievienojiet 2-3 ēdamkarotes cepamās sodas un uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai. Izslēdziet karstumu, ļaujiet nedaudz atdzist un pēc tam berzējiet netīrās malas ar sūkli vai birstīti. Tā uzreiz nomazgājas. Ja uz pannas ir pielipuši tauki, atkārtojiet to pašu un, tiklīdz izslēdzat karstumu, pievienojiet 1/2 karotes trauku mazgāšanas līdzekļa.”

Kā iztīrīt pannu no sodrējiem – 2. metode

Uzkopšanas eksperte Luīze Raita jau iepriekš dalījās ar savu metodi, aicinot cilvēkus neizmest netīros cepamos paplātes un pannas. Viņa aicina izmantot sāli un eļļu.

“Vispirms pannas virsmu apkaisiet ar rupjo sāli. Pievienojiet nedaudz eļļas, lai veidotos abrazīvs maisījums. Ar drāniņu vai papīra dvieli berziet sodrējus nost. Noskalojiet pannu ar siltu ūdeni un mazgāšanas līdzekli.”

Lasi vēl: Makšķerēšana lietū: padomi un nianses, kas ļaus jums noķert daudz zivju

Kā iztīrīt pannu no sodrējiem – 3. metode

Izmēģiniet arī sodas un etiķa metodi. Apkaisiet pannas virsmu ar cepamo sodu. Uzlejiet pannai nedaudz etiķa. Būs redzama reakcija – putas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Ļaujiet maisījumam nostāvēt dažas minūtes. Tad ar sūkli vai birstīti berziet sodrējus nost. Rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni un baudiet tīro rezultātu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment