Mīklu ieziež ar mīkstinātu sviestu. Sarullē rullī un pārgriež uz pusēm.
Izgrieziet abas mīklas puses un salieciet kopā abas malas. Rezultāts ir maizīte, kas līdzīga bagelam. Šī veidne pēc cepšanas izskatās lieliski!
Pārliek maizītes uz cepešpannas, kas izklāta ar cepampapīru. Mēs tos novietojam noteiktā attālumā vienu no otra. Uz vienas cepešpannas varu ievietot 6 maizītes. Pārklājiet tos ar maisiņu, pēc tam ar dvieli un ļaujiet nostāvēties 15 minūtes.
Sakuļ vienu olu ar dakšiņu līdz gludai un pārklāj katru maizīti. Ja vēlas, maizītes var pārkaisīt arī ar magoņu sēklām, sezama sēklām vai mandeļu ziedlapiņām.
Mēs nosūtām tos cept cepeškrāsnī, kas ir uzkarsēta līdz 180 grādiem 20-25 minūtes.
Visgaršīgākās un neticami aromātiskās piena maizītes ir gatavas. Ļaujiet tiem pilnībā atdzist vai līdz nedaudz siltiem un apkaisa ar pūdercukuru.
Lasi vēl: Finanšu vai naudas horoskops 2024. gada jūnijam visām zodiaka zīmēm
Nav kauna pasniegt viesus pie tējas tik skaistas smalkmaizītes. Maizītes ir mīkstas, gaisīgas un nemaz nav grūti pagatavojamas. Mēģiniet pagatavot arī jūs!
Tevi noteikti interesēs
- Gardākās un gaisīgākās ķirbju pankūciņas, ko esmu ēdusi – rudenī tās gatavoju katru nedēļu, un visa ģimene lūdz vēl
- No 2026.gada šiem konkrētajiem Latvijas veikaliem stājas spēkā likums: ”Klientiem būs pieejama informācija”
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Miera lilijas atkal uzziedēs, ja augsnei pievienosi vienu parastu sastāvdaļu, kas veicina bagātīgu ziedēšanu
- “Es nekad nebraucu ar atvērtu logu un neiesaku to arī jums”: es izskaidroju, kāpēc logus braucošā automašīnā vajadzētu turēt aizvērtus
- “Esmu bijis celtnieks 37 gadus” – es nekad nepirkšu dzīvokli jaunajās daudzdzīvokļu mājās un atklāšu kāpēc












