Pievienojiet sīpoliem sodu, un jūs būsiet pārsteigti par rezultātu (metode, kas noderēs jebkurai mājsaimniecei)

Ceptus sīpolus pievieno salātiem, zupām, kāpostu zupai, kotletēm un pat kartupeļu biezenim. Tas ievērojami uzlabo pagatavoto ēdienu garšu.

Ja jums tikpat ļoti patīk cepti sīpoli kā man, jūs droši vien zināt, cik grūti ir pārliecināties, ka tie nepiedeg. Cepot uz lielas uguns, sīpoli ļoti ātri kļūst zeltaini, bet, ja nokavē īsto brīdi, tie acumirklī kļūs melni un sabojāsies. Un, ja pannu noņemsi no uguns pirms laika, sīpoli paliks izturīgi un kārtīgi neapzeltīsies.

Es jums stāstu, kā pieredzējušas mājsaimnieces atvieglo savu dzīvi ar vienu mazu triku, cepot sīpolus

Lai izvairītos no sīpolu pārcepšanu, pieredzējušās saimnieces izmanto viltību ar cepamo sodu. Tas saglabā sīpola tekstūru un palīdz novērst apdegumus. Ar soda palīdzību sagriezti dārzeņi iegūst bagātīgu zeltainu nokrāsu un vienmērīgi apcep.

Vispirms darām visu kā parasti, sasmalcinām sīpolu un apcepam uzkarsētā pannā ar augu eļļu līdz pusgatavībai.

Lasi vēl: Jūnija beigās laimestu nesīs loterijas biļete: Pāvels Globa prognozē finansiālu veiksmi trim zvaigžņu zīmēm

5 lietas, ko tavs kaķis nekad neaizmirsīs un nepiedos tev kā saimniekam

Pēc tam uz pannas pievieno 1/3 tējkarotes sodas (ar šo daudzumu pietiek apmēram 250-350 gramiem sīpola).

Es vēlos piesaistīt jūsu uzmanību! Soda NEIETEKMĒ sīpolu garšu. Gluži pretēji, tas ļaus lieliski apcept sīpolus, un paši sīpoli iegūs zeltainu krāsu.
Pēc soda pievienošanas sīpolam samaisiet un apcepiet līdz vajadzīgajam stāvoklim.

Vienreiz mēģināju un tagad visu laiku cepu sīpolus šādā veidā. Vienīgais, ko nožēloju, ka iepriekš to nedarīju, mani ēdieni ir kļuvuši garšīgāki un gatavošana ir kļuvusi vienkāršāka!

Kaimiņa padoms mainīja manu dzīvi – tagad nezinu, kā pateikties! Kā efektīvi atbrīvoties no Kolorādo kartupeļu vabolēm

Starp citu, man bija vēl viena problēma – sasmalcinot sīpolus, nobira asaras. Un es ar to paveicu lielisku darbu.

Sāku glabāt sīpolus ledusskapī. Es pērku nedaudz, 4-6 sīpolus, un tie man ilgst nedēļu. Pa šo laiku ledusskapī nekas nenotiks, nebojāsies un nezaudēs garšu, bet griežot NAV problēmu! Kad sīpols atdziest, tā fermenti reaģēs lēnāk un reakcija uz to būs vājāka vai vispār nebūs.

Lasi vēl: “Rauga piedeva” gurķiem. Raža ir satriecoša (tagad tās pietiek visai manai lielajai ģimenei)

Vai jūs bieži cepat sīpolus un vai tie piedeg? Un kā sagriež sīpolus, lai neraudātu?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment