Ļoti gaisīga omlete: pamatnoteikumi
Vispirms bļodā vai citā traukā saputojiet olas un pēc tam ielejiet tās pannā.
Otrkārt, pieredzējuši pavāri izmanto vienu vienkāršu triku ar dzeltenumu. Katrām divām veselām olām pievieno vēl vienu dzeltenumu. Šādā veidā ēdiens iznāk sulīgāks un tā konsistence krēmīgāka.
Treškārt, nevajag steigties. Olas labāk ielej aukstā, nevis karstā pannā. Šo noslēpumu zina visi pavāri. Kad olas sāk karst, pannu noņemiet no plīts, turpinot ēdienu maisīt. Kopā ar pārējām sastāvdaļām ieteicams pievienot sviestu.
Ja pamanāt, ka omlete ir sākusi ātri piedegt, nekavējoties izņemiet to no plīts un samaisiet. To pašu procedūru veic arī gatavošanas beigās.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Galda piederumu atvilktnē glabāju krīta gabaliņu: stāstu, kādam nolūkam
- Sinoptiķu prognozes norāda, ka šogad ziema būs sniegaināka nekā iepriekšējās divās sezonās – ko gaidīt
- Parasts lēts sūklis, bet tik daudz priekšrocību- ieliku ledusskapī un uzreiz efekts; stāsta pieredzējusi japāņu mājsaimniece
- Pēc tam, kad līgavainis aizbēga no kāzām, es nolēmu precēties ar pirmo, kuru satikšu
- Sinoptiķi brīdina ļaudis: esiet gatavi laikapstākļu un temperatūras izmaiņām, kuras sāksies no 23.oktobra
- Kad sievas slinkums kļuva nepanesams, nolēmu mainīt vietām mūsu lomas – stāstu, kas noticis