Pievienojiet šo sastāvdaļu savai omletei, un jūs to nenožēlosiet: ēdiens kļūs gaisīgs kā mākonis

Ļoti gaisīga omlete: pamatnoteikumi

Vispirms bļodā vai citā traukā saputojiet olas un pēc tam ielejiet tās pannā.

Otrkārt, pieredzējuši pavāri izmanto vienu vienkāršu triku ar dzeltenumu. Katrām divām veselām olām pievieno vēl vienu dzeltenumu. Šādā veidā ēdiens iznāk sulīgāks un tā konsistence krēmīgāka.

Treškārt, nevajag steigties. Olas labāk ielej aukstā, nevis karstā pannā. Šo noslēpumu zina visi pavāri. Kad olas sāk karst, pannu noņemiet no plīts, turpinot ēdienu maisīt. Kopā ar pārējām sastāvdaļām ieteicams pievienot sviestu.

Ja pamanāt, ka omlete ir sākusi ātri piedegt, nekavējoties izņemiet to no plīts un samaisiet. To pašu procedūru veic arī gatavošanas beigās.

 

Leave a Comment