Pievilinās bēdas un nelaimes: nosauktas 5 lietas, kuras nevar dāvināt dzimšanas dienā un svētkos – negatīvisms ietekmēs ikvienu

Lietas, ar kurām cilvēki apmainās savā starpā, nes noteiktu enerģiju un vēstījumu. Tāpēc, izvēloties dāvanu, ir svarīgi ņemt vērā ne tikai tās izmaksas un izskatu, bet arī slēpto nozīmi tajā.

Ezotēriķi ir sagatavojuši jums atgādinājumu par to, kādas dāvanas svētkos un dzimšanas dienās nevajadzētu dāvināt. Galu galā šīs lietas var izraisīt nelaimi un bēdas.

Pēc ezotēriķu domām, nevajadzētu dāvināt personīgās higiēnas līdzekļus. Labākajā gadījumā jūs vienkārši pārtrauksiet sazināties ar cilvēku. Sliktākajā gadījumā cilvēks var sas***t.

Nedāviniet pulksteni kā dāvanu. Šāda dāvana novedīs pie drīzas šķiršanās. Senatnē tika uzskatīts, ka pulksteņi saīsina cilvēka dzīvi.

Sadzīves čības būs neveiksmīga izvēle dāvanai. Šis sadzīves priekšmets vēsta par sli***u. Īpaši, ja apavi ir baltā krāsā.

Tāpat nevajadzētu dāvināt spoguli. Šo mistisko piederumu senos laikos izmantoja, lai pārraidītu vēstījumus uz aizsauli.

Lasi vēl: Eņģeļi dāvā Laimi: kura dzīvē no 5. līdz 15. septembrim parādīsies mīļotais cilvēks – tā lēma zvaigznes

Tas var radīt nopietnas nepatikšanas.

Vēl viena nepatīkama dāvana ir sāls. Tā uzkrāj dažādas enerģijas un var sagādāt tās īpašniekam daudz nepatikšanu.

Esiet uzmanīgi, izvēloties dāvanas. Un labklājību jums!

Lasi vēl: Būs finanšu jūra: par zvaigznēm izvēlētas zīmes, kuru maciņus pildīs nauda – jau no 6. septembra

Starp citu, saskaņā ar māņticībām nedrīkst dāvināt tukšu maku. Šis priekšmets var aizbiedēt finansiālu labklājību. Ielieciet tajā dažas monētas, un dāvana kļūs droša.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment