Šādu ēdienu ir ļoti viegli pagatavot no pieejamiem produktiem. Un tas lieliski sader ar svaigu maizi vai vienkāršiem baltiem rīsiem.
Vistas gaļa saldskābajā mērcē ir viegli pagatavojama recepte, kuras pagatavošana sagādā lielu prieku. Nelielos gabaliņos sagriezta vistas gaļa, kas pārklātas ar maigu pikantu mērci, ir lieliski piemērota gardām pusdienām vai vakariņām.
Sastāvdaļas
600 g vistas gaļas (1 krūtiņa + 3 stilbiņi)
250 g ķiršu tomātu (var aizstāt ar papriku)
2 sīpoli
50 g baltā etiķa
3 ēdamkarotes brūnā cukura
1 zariņš pētersīļu
Milti
Olīveļļa, sāls, pipari
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ellīga svelme augustā: sinoptiķi publicē satraucošu prognozi uz mēneša viduby Sandra Vīgante
- “Kurš gan cits to pateiks skaļi, ja ne es pati?”: latviešu dziedātājai Mārai Upmanei-Holšteinei negaidīti jaunumiby Laura Andersone
- “Un neviens neko nevar izdarīt!”: satraucoši notikumi norisinājušies Madonā – lūsis centies uzbrukt meiteneiby Laura Andersone