Šādu ēdienu ir ļoti viegli pagatavot no pieejamiem produktiem. Un tas lieliski sader ar svaigu maizi vai vienkāršiem baltiem rīsiem.
Vistas gaļa saldskābajā mērcē ir viegli pagatavojama recepte, kuras pagatavošana sagādā lielu prieku. Nelielos gabaliņos sagriezta vistas gaļa, kas pārklātas ar maigu pikantu mērci, ir lieliski piemērota gardām pusdienām vai vakariņām.
Sastāvdaļas
600 g vistas gaļas (1 krūtiņa + 3 stilbiņi)
250 g ķiršu tomātu (var aizstāt ar papriku)
2 sīpoli
50 g baltā etiķa
3 ēdamkarotes brūnā cukura
1 zariņš pētersīļu
Milti
Olīveļļa, sāls, pipari
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Ābolu pīrāgs pannā tikai piecās minūtēs – tas kūst mutē, ir ļoti gards, bet vienkārši un ātri pagatavojamsby Jeļena Kuzmenko
- “Eiropas Dzelzceļa līnijas” meklē būvdarbu līgumu vadītāju; tiek atklāta arī algaby Rinalds Bergmanis
- Dārznieki sniedz 5 padomus, kā visu sezonu aizsargāt savus tomātus no kaitēkļiemby Anete Vītola