Pikanti un garšīgi: recepte vistas gaļai saldskābā mērcē

Pagatavošana:

Tie, kas dod priekšroku, protams, var izmantot tikai krūtiņas, bet ēdiena konsistence var būt nedaudz sausāka. Var izmantot arī parastus tomātus, tikai ķiršu tomāti ir saldāki.

Lai pagatavotu saldskābo vistas gaļu, sāciet ar augšstilbu atkaulošanu: ar asu nazi atveriet tos kā grāmatu un izņemiet kaulu. Tad sagriež tos kumosa lieluma gabaliņos. Sagrieziet šķēlēs arī vistas krūtiņu.

Gaļas gabaliņiem jābūt vienāda lieluma, lai nodrošinātu vienmērīgu pagatavošanu. Labi pārkaisa tos ar miltiem un pēc tam sakrata, lai atbrīvotos no liekajiem miltiem.

Lasi vēl: Kā vecie džinsi var palīdzēt izaudzēt burkānus: interesants triks

Ķiršu tomātus sagriež uz pusēm vai ceturtdaļās atkarībā no to lieluma un atliek malā. Sagrieziet sīpolus šķēlītēs un apcepiet pannā ar nedaudz eļļas.

Pievieno gaļas šķēles un uz liela karstuma apcep arī tās.

Kad gaļa kļūst zeltaini brūna, pārkaisa tos ar brūno cukuru un ļauj tam izšķīst, tad pievieno etiķi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Samazina karstumu un pievieno ķiršu tomātus. Samaisa un pārklāj ar vāku un gatavo 20-25 minūtes. Gatavošanas beigās pievieno sāli un piparus. Tieši pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment