Pagatavošana:
Tie, kas dod priekšroku, protams, var izmantot tikai krūtiņas, bet ēdiena konsistence var būt nedaudz sausāka. Var izmantot arī parastus tomātus, tikai ķiršu tomāti ir saldāki.
Lai pagatavotu saldskābo vistas gaļu, sāciet ar augšstilbu atkaulošanu: ar asu nazi atveriet tos kā grāmatu un izņemiet kaulu. Tad sagriež tos kumosa lieluma gabaliņos. Sagrieziet šķēlēs arī vistas krūtiņu.
Gaļas gabaliņiem jābūt vienāda lieluma, lai nodrošinātu vienmērīgu pagatavošanu. Labi pārkaisa tos ar miltiem un pēc tam sakrata, lai atbrīvotos no liekajiem miltiem.
Lasi vēl: Kā vecie džinsi var palīdzēt izaudzēt burkānus: interesants triks
Ķiršu tomātus sagriež uz pusēm vai ceturtdaļās atkarībā no to lieluma un atliek malā. Sagrieziet sīpolus šķēlītēs un apcepiet pannā ar nedaudz eļļas.
Pievieno gaļas šķēles un uz liela karstuma apcep arī tās.
Kad gaļa kļūst zeltaini brūna, pārkaisa tos ar brūno cukuru un ļauj tam izšķīst, tad pievieno etiķi.
Samazina karstumu un pievieno ķiršu tomātus. Samaisa un pārklāj ar vāku un gatavo 20-25 minūtes. Gatavošanas beigās pievieno sāli un piparus. Tieši pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Tevi noteikti interesēs
- No 1. janvāra stāsies spēkā ātruma ierobežojums gājējiem – skaidrojam kurā valstī
- Kāpēc melnās skrūves nav labākā izvēle: stāstu, ko pārbaudīju praksē
- “Šis bija grūts periods…”: aktrise Rēzija Kalniņa atklāj pēdējā gada laikā notikušo
- Man piezvanīja no valsts pārvaldes un vārds pa vārdam man ”noskaitīja” 4000 eiro: kā tas beidzās
- Kādā Preiļu veikalā redzēju kā darbinieks no banānu kastēm ņem ārā mazus maisiņus: atklāju kas tie bija
- Uzaugu Kanādā, un šīs ir lietas, ko nesaprotu par latviešu sievietēm: ”Kā jūs to varat darīt”








