Pagatavošana:
Tie, kas dod priekšroku, protams, var izmantot tikai krūtiņas, bet ēdiena konsistence var būt nedaudz sausāka. Var izmantot arī parastus tomātus, tikai ķiršu tomāti ir saldāki.
Lai pagatavotu saldskābo vistas gaļu, sāciet ar augšstilbu atkaulošanu: ar asu nazi atveriet tos kā grāmatu un izņemiet kaulu. Tad sagriež tos kumosa lieluma gabaliņos. Sagrieziet šķēlēs arī vistas krūtiņu.
Gaļas gabaliņiem jābūt vienāda lieluma, lai nodrošinātu vienmērīgu pagatavošanu. Labi pārkaisa tos ar miltiem un pēc tam sakrata, lai atbrīvotos no liekajiem miltiem.
Lasi vēl: Kā vecie džinsi var palīdzēt izaudzēt burkānus: interesants triks
Ķiršu tomātus sagriež uz pusēm vai ceturtdaļās atkarībā no to lieluma un atliek malā. Sagrieziet sīpolus šķēlītēs un apcepiet pannā ar nedaudz eļļas.
Pievieno gaļas šķēles un uz liela karstuma apcep arī tās.
Kad gaļa kļūst zeltaini brūna, pārkaisa tos ar brūno cukuru un ļauj tam izšķīst, tad pievieno etiķi.
Samazina karstumu un pievieno ķiršu tomātus. Samaisa un pārklāj ar vāku un gatavo 20-25 minūtes. Gatavošanas beigās pievieno sāli un piparus. Tieši pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Tevi noteikti interesēs
- “Man vajag pauzi…”: dziedātājs un TV šovu vadītājs Markus Riva nāk klajā ar paziņojumu (+ VIDEO)
- Man zināma skolas pavārīte pastāstīja, kā pagatavot ideāli kraukšķīgus vistas stilbiņus, lai tie tiktu apēsti pāris minūtēs
- Kāpēc dažus autovadītājus likumsargi aptur 8–10 reizes gadā, bet citus — 1–2 reizes: tiek skaidrots
- 50 gadus mēs uz tiem skatāmies un joprojām nevaram saprast: kāpēc PSRS vispār izmantoja stikla blokus — un kāds bija to īstais mērķis
- Bez kunkuļiem un pielipšanas pie pannas: kā pagatavot perfektas plānās pankūkas, kas neplīst
- Pieci galvenie iesakņotie iemesli, kāpēc cilvēki pastāvīgi pretojas personīgām pārmaiņām








