Pagatavošana:
Tie, kas dod priekšroku, protams, var izmantot tikai krūtiņas, bet ēdiena konsistence var būt nedaudz sausāka. Var izmantot arī parastus tomātus, tikai ķiršu tomāti ir saldāki.
Lai pagatavotu saldskābo vistas gaļu, sāciet ar augšstilbu atkaulošanu: ar asu nazi atveriet tos kā grāmatu un izņemiet kaulu. Tad sagriež tos kumosa lieluma gabaliņos. Sagrieziet šķēlēs arī vistas krūtiņu.
Gaļas gabaliņiem jābūt vienāda lieluma, lai nodrošinātu vienmērīgu pagatavošanu. Labi pārkaisa tos ar miltiem un pēc tam sakrata, lai atbrīvotos no liekajiem miltiem.
Lasi vēl: Kā vecie džinsi var palīdzēt izaudzēt burkānus: interesants triks
Ķiršu tomātus sagriež uz pusēm vai ceturtdaļās atkarībā no to lieluma un atliek malā. Sagrieziet sīpolus šķēlītēs un apcepiet pannā ar nedaudz eļļas.
Pievieno gaļas šķēles un uz liela karstuma apcep arī tās.
Kad gaļa kļūst zeltaini brūna, pārkaisa tos ar brūno cukuru un ļauj tam izšķīst, tad pievieno etiķi.
Samazina karstumu un pievieno ķiršu tomātus. Samaisa un pārklāj ar vāku un gatavo 20-25 minūtes. Gatavošanas beigās pievieno sāli un piparus. Tieši pirms pasniegšanas pārkaisa ar svaigiem pētersīļiem.
Tevi noteikti interesēs
- 54 gados mans draugs pameta sievu divreiz jaunākas dāmas dēļ, bet kopā neizturēja pat dažus mēnešus: kas nogāja greiziby Rinalds Bergmanis
- Pirmo reizi 250 gados: sinoptiķi brīdina par ziemu, kas var mainīt katra iedzīvotāja dzīviby Sandra Vīgante
- Pārsteigums ne pa jokam: Rīgas daudzdzīvokļu nama iedzīvotājus pārbiedē čūska, kas mitinās kāpņu telpā un pagrabāby Laura Andersone