Pagatavošana:
Uzkarsē dažas ēdamkarotes olīveļļas lielā pannā uz vidējas uguns, tad pievieno sagrieztus sīpolu un ķiplokus, cep, līdz sīpoli kļūst mīksti un caurspīdīgi, bet ķiploki ir smaržīgi. Tas aizņem apmēram 5 minūtes.
Pievienojiet spinātus un gatavojiet vēl apmēram 5 minūtes.
Blenderī sajauc apceptos sīpolus, ķiploku un spinātus ar estragonu, baziliku, lokiem, saldo krējumu un pusi glāzes olīveļļas līdz viendabīgai un krēmveida masai.
VIDEO:
Lasi vēl: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Pēc garšas pievieno sāli.
Pagatavojiet makaronus saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, paturot apmēram pusi glāzes ūdens, pirms to notecināšanas.
Tevi arī varētu interesēt
Kad makaroni notecināti, iemaisa mērci. Pēc vajadzības pielej vēl ūdeni galvenais, lai makaroni pārklātos ar mērci. Pasniedziet ar karoti rikotas siera.
Tevi noteikti interesēs
- Garšīga, viegla un gaisīga ābolmaizīte no manas omītes recepšu klades: vajadzīgas pavisam vienkāršas sastāvdaļas
- Es atstāju sievu un bērnus un aizbraucu uz ārzemēm, un pēc diviem mēnešiem sapratu, ka bez viņiem iztieku lieliski
- Aizdzinu savu BMW uz remontu Rīgā, bet galu galā paliku bez 2000 eiro, bez pašas mašīnas un ar milzu parādu
- Kāpēc daudzi pavāri pievieno miltus ceptiem kartupeļiem
- Ir pienākusi jauna informācija: meteorologi krasi koriģējuši prognozi uz 30. oktobri
- Jau pazuduši tūkstoši eiro: brīdina par jaunu krāpšanas shēmu Latvijā – sākumā viņi atsūta īsziņu








