Pagatavošana:
Uzkarsē dažas ēdamkarotes olīveļļas lielā pannā uz vidējas uguns, tad pievieno sagrieztus sīpolu un ķiplokus, cep, līdz sīpoli kļūst mīksti un caurspīdīgi, bet ķiploki ir smaržīgi. Tas aizņem apmēram 5 minūtes.
Pievienojiet spinātus un gatavojiet vēl apmēram 5 minūtes.
Blenderī sajauc apceptos sīpolus, ķiploku un spinātus ar estragonu, baziliku, lokiem, saldo krējumu un pusi glāzes olīveļļas līdz viendabīgai un krēmveida masai.
VIDEO:
Lasi vēl: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu
Pēc garšas pievieno sāli.
Pagatavojiet makaronus saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, paturot apmēram pusi glāzes ūdens, pirms to notecināšanas.
Tevi arī varētu interesēt
Kad makaroni notecināti, iemaisa mērci. Pēc vajadzības pielej vēl ūdeni galvenais, lai makaroni pārklātos ar mērci. Pasniedziet ar karoti rikotas siera.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc patiesībā karoti krūzē atstāt nav ieteicams: atklāju, ko par to saka speciālisti
- Purvciemā kaimiņiene Anna vienmēr man nesa pīrādziņus, bet tad es paskatījos savā videonovērošanas kamerā kas patiesībā notiek
- “Es jums apsolu!”: komponists Raimonds Pauls ceremonijā sasmīdina pat prezidentu, zināms, ko viņš teica (+ VIDEO)
- Pēc pirmā kumosa apstāties nevarēju: vienkāršība nenozīmē bezgaršību – kā pagatavot “slinko picu” dažu minūšu laikā
- Šīs 4 zodiaka zīmes pēdējā laikā jutās “ne visai”, taču drīz viss nostāsies savās vietās
- Rīgā gaidāmas izmaiņas CSDD vadīšanas eksāmenos: ko zināt topošajiem autovadītājiem








