Pikanti zaļā pasta ar garšaugiem un rikotu: neparasta recepte

Pagatavošana:

Uzkarsē dažas ēdamkarotes olīveļļas lielā pannā uz vidējas uguns, tad pievieno sagrieztus sīpolu un ķiplokus, cep, līdz sīpoli kļūst mīksti un caurspīdīgi, bet ķiploki ir smaržīgi. Tas aizņem apmēram 5 minūtes.

Pievienojiet spinātus un gatavojiet vēl apmēram 5 minūtes.

Blenderī sajauc apceptos sīpolus, ķiploku un spinātus ar estragonu, baziliku, lokiem, saldo krējumu un pusi glāzes olīveļļas līdz viendabīgai un krēmveida masai.

Lasi vēl: 6 zinātniski pierādīti ieguvumi, dzerot siltu ūdeni ar medu

Pēc garšas pievieno sāli.

Pagatavojiet makaronus saskaņā ar norādījumiem uz iepakojuma, paturot apmēram pusi glāzes ūdens, pirms to notecināšanas.

Kad makaroni notecināti, iemaisa mērci. Pēc vajadzības pielej vēl ūdeni galvenais, lai makaroni pārklātos ar mērci. Pasniedziet ar karoti rikotas siera.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment