Pilnīgi jauna pasaule: radīta automašīna, kas paredz katra vadītāja vēlēšanos!

cq5dam.web.1280.1280

Šis sapņu auto pārsteidz gan ar virsbūves, gan salona dizainu: Opel GT Concept parāda kā nākotnē izskatīsies populārais sporta auto – tīras formas un elpu aizraujošs.

GT Concept ir viss nepieciešamais, lai iepatiktos auto entuziastiem visās vecuma grupās. Pogas nav atrodamas nekur. Sporta auto tiek vadīts tikai ar balss vadību un centrālo skārienekrānu. Eksperti uz automašīnas vadības konceptu atsaucas kā uz cilvēka-mašīnas saskarni (Human Machine Interface – HMI). Opel koncepts ierodas ar revolūciju. GT Concept adaptīvā sistēma ir gatava iepazīt vadītāju un pielāgoties viņa vai viņas vajadzībām. Tā ir automašīna, kas pielāgo sevi vadītājam, nevis otrādi. Tā rezultātā veidojas dialogs, kura laikā auto atbild ar burvīgu balsi un, piemēram, izvēlas pareizo mūziku, maršrutu vai situācijai atbilstošu temperatūru. Opel HMI ir kā draugs pasažiera sēdeklī – tas atpazīs, vai ir nepieciešams hiphops vai nomierinoša mūzika.

Opel uzņēmums ar pieejamu sporta auto parāda savu apņemšanos radīt aizraujošu nākotni ar pieejamu sporta auto – GT Concep. GT Concept parāda, ka Opel ir inovatīvi un ar skaidru vīziju un virzienu.

Raksts tapis sadarbībā ar: logo
Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment