Pirmā zvaigžņu prognoze pilnīgi visām zīmēm nedēļai no 12. līdz 18. augustam; Ne visiem klāsies veiksmīgi

Mežāzis – nedēļas horoskops

Mežāži, tiesas prāvas vai konfliktu procesi jūsu darba vietā var nenākt jums par labu. Atliec savu dalību tajās vai deleģē pārstāvi. Jūsu pasaules uzskats ir pakļauts filozofiskai pārdomāšanai – vai jūs nevelciet kāda cita nastu un vai neesat pārāk bieži “uz paklāja” ar saviem priekšniekiem? Negaidiet, kamēr kāds atrisinās jūsu problēmas, bet dariet to pats vai meklējiet palīdzību pie speciālistiem.

 

Ūdensvīrs – nedēļas horoskops

Ūdensvīrs, esi uzmanīgs. Riskanti un azartiski finanšu darījumi radīs materiālus zaudējumus. Jūsu emocijas kļūst augstas, un tās var atrast pārāk impulsīvu uzvedību, azartspēles vai aizliegtas baudas. Slāpes pēc kaislīgām attiecībām tiks remdētas, ja tuvākajā laikā plānosi tikšanos ar kaislības objektu un sajutīsi vāju pievilcību. Pārmērīgo emocionalitāti dzēsīs dalība autosacīkstēs vai aktīvā sporta veidā.

 

Zivis – nedēļas horoskops

Zivis, ja nekustamais īpašums ir kļuvis par cēloni ģimenes konfliktam vai nesaskaņām ar biznesa partneriem, nepieciešams rezerves rīcības plāns. Jūs, tāpat kā neviens cits, zināt, kā manevrēt plūsmā un atrast risinājumus. Uz brīdi attāliniet sevi un pārslēdzieties uz pozitīvu darbību. Spēja upurēt personīgās intereses sev tuvu cilvēku labā, mainīs situācijas polaritāti no mīnusa uz plusu.

 

Lauva – nedēļas horoskops

Lauvām zvaigznes neiesaka veikt pārsteidzīgas darbības, kuru pamatā ir iluzora situācijas uztvere vai savu iespēju pārvērtēšana. Veiksme finanšu lietās var neizdoties, kas nozīmē, ka tev pašam būs jāpierāda, ka esi spējīgs visu atrisināt pats. Arī draugi var nodarīt materiālus zaudējumus, tāpēc nevajag aizdot savas lietas lietošanai. Koncentrējieties uz ekstravagantu un savu negaidīto radošo spēju atraisīšanu.

Lasi vēl: Kartupeļu pankūkas recepte, kas liks tavam vīram iemīlēties tevī no jauna

 

Vēzis – nedēļas horoskops

Vēži izjutīs zaudējuma un izklaidības stāvokli, it kā jūs atrastos kosmosā bez skafandra. Lai izvairītos no kaitinošiem pārpratumiem saistībā ar dokumentiem vai atskaitēm, koncentrējieties uz konkrētu lietu un esiet tajā brīdī. Krāpšanas vai krāpšanas ar transportlīdzekļiem risks palielinās. Uz šo periodu atlikt pirkumus un autoservisa pakalpojumus. Labākais veids, kā mazināt nervu spriedzi, ir ilga pastaiga svaigā gaisā un sazināties ar domubiedriem par filozofiskām tēmām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment