Pirmklasīgs līdzeklis pret saplaisājušiem papēžiem un varžacīm: sajauciet 2 sastāvdaļas un nekādu problēmu!

Saplaisājuši papēži rodas nepareizas pēdu kopšanas, vitamīnu trūkuma, neērtu apavu valkāšanas, kā arī vielmaiņas traucējumu rezultātā. Šis defekts sagādā daudz neērtības, turklāt tas ir arī neestētiski!

Šodien iepazīstināsim ar recepti pret saplaisājušiem papēžiem un varžacīm, kas pagatavojama mājas apstākļos. Jums būs nepieciešams aspirīns, alkohols un nedaudz pacietības. Pēc 15 dienām pamanīsiet patīkamas pārmaiņas!

Līdzeklis pret plaisām un varžacīm

Aspirīns (acetilsalicilskābe) ir ne tikai pretdrudža līdzeklis. Varat arī to izmantot, lai ārstētu dziļi ieplaisājušus papēžus. Lai to izdarītu, sajauciet 10 sasmalcinātas aspirīna tabletes ar 250 ml 70% spirta, ielejiet šķīdumu nelielā stikla pudelē un vismaz 3 dienas glabājiet vēsā, tumšā vietā.

Lasi arī: Karaliskais jeb zaļais valrieksts pasargās no visām slimībām! Dabisks risinājums cīņā ar joda deficītu un hipotireozi

Labāk ir lietot līdzekli pirms gulētiešanas. Rūpīgi iemērciet marles gabalu šķīdumā un piestipriniet to pie papēža, aptiniet to ar polietilēnu un uzvelciet zeķes. No rīta viss jānoņem, jānoskalo ar siltu ūdeni un jāieeļļo problemātiskā vieta ar barojošu krēmu. Ārstēšanas kurss ir 15 dienas.

Ir pienācis laiks aizmirst par sausiem un saplaisājušiem papēžiem! Piedāvātais rīks padarīs jūsu papēžus tik  maigus kā mazulim!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment