Pirms 6 gadiem skaistā Jana apprecējās ar čigānu barona dēlu. Kāds izvērtās meitenes liktenis

 

Ilustratīvs attēls.

Ja sākam runāt par čigāniem, tad visu jāsāk ar to, ka pārējie cilvēki pret viņiem vienmēr un izturējušies, maigi izsakoties, piesardzīgi (tai skaitā arī Latvijā).

Un tāda vispārēja neuzticība čigāniem radusies  dažādu iemeslu ietekmē… es domāju, ka nav nepieciešams izskaidrot tā cēloņus. Daudzi  joprojām ir baidās no šiem cilvēkiem un ieraugot čigānus uz ielas, mēģinot ātri pāriet uz šīs pašas ielas otru pusi.

Lasi arī: Vīrs pameta sievu, bet pēc tam nožēloja, kad redzēja, kāda viņa ir kļuvusi

Protams,  sievietes un meitenes arī bieži baidās no čigāniem un tāpat tēviem pat murgos nerādās, ka viņu meita apprecētos ar čigānu!

Tomēr izņēmumi notiek vienmēr.  Piemērs – šis ir stāsts par jauno sievieti Janu no Ļipeckas (Krievija), kura pirms vairākiem gadiem uzsāka attiecības ar čigānu puisi.

Pirms vairākiem gadiem, kad Janai bija tikai 23 gadi, meitene klubā satika interesantu jaunekli. Viņu sauca Arsens un viņš bija čigāns. Bet nevis vienkāršs čigāns, kurš ausī nēsā zelta auskaru un tirgojas ar sīkumiem, bet gan diezgan moderns čigāns – Arsens bija čigānu barona dēls.

Arsenu bija grūti atšķirt no mūsdienu bagātajiem jauniešiem, par viņa izcelsmi nevarēja arī spriest pēc izskata, kas raksturīgs tipiskai Krievijas pilsētai.

Jana bija arī jauka meitene, tāpēc nav pārsteidzoši, ka jaunieši uzsāka attiecības.

Tikai  šīs attiecības bija pilnīgs šoks vecākie  – Janas vecāki bija kategoriski pret, ka  viņu vienīgā skaistā meita satikās ar čigānu, un Arsena vecākiem – ka viņš nebija kopā ar čigānieti.

Gan Janas, gan Arsena vecāku dusmas bija tik lielas, ka jaunie mīlnieki nolēma bēgt uz pilnīgi citu pilsētu – par laimi, Arsens nekad netika ierobežots ar naudu. Neskatoties uz visu, tēvs Arsenam naudu sagādāja. Tomēr ar to nekas nebeidzās

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment