Pirms sēdies pie stūres, noteikti izgulies!

b357c2592fa611a8f40f0c5244a1ada7_cropped_960x460_watermarked

Sēžoties automašīnai pie stūres, noteikti padomā par to, lai tu būtu izgulējies, jo neizgulējies cilvēks pie stūres var radīt draudus tev un taviem mīļajiem.

Tava iekšējā pasaule vienkārši cieš no miega trūkuma

Tu, iespējams, esi pamanījis, ka miega trūkuma dēļ tu paliec mazāk izskatīgs. Tam pat ir zinātnisks izskaidrojums, tie toksīni, kurus miega laikā ķermenim vajadzētu izdalīt caur sviedriem, tas netiek darīts, jo vienkārši tu neguli.

Kā būt formā?

Izmanto skrubjus. Skrubji tavai ādai liek atjaunoties, liek veidoties asins mikrocirkulācijai, kā rezultāta ādā vairāk nokļūst skābeklis. Un ar tumšajiem lokiem pavisam viegli var cīnīties ar speciālu krēmu ādai ap acīm.

Kā strādā tavs organisms miega trūkuma iespaidā?

Tavs organisms ir pieradis pie ikdienas standarta miega daudzuma. Kad ritms tiek izjaukts, liels slogs atspoguļojas uz sirds darbību. Bezmiega iespaidā tavā galvā pazūd visas domas, izņemot šī – kad es beidzot izgulēšos.

Kā atgriezties atpakaļ ikdienas ritmā?

Galvenais gulēt vismaz 8 stundas dienā un nepārstrādāties. Noteikti ēd vairākas reizes dienā nelielām porcijām. Tādā veidā tavs organisms nenogurs un tu spēsi lieliski koncentrēties dažādām lietām, arī braucot ar auto.

Raksts tapis sadarbībā ar- file22457477_mana_liels

Avots: mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment