Pirms viesu ierašanās es podā ieberu vienu karoti parastā sāls un ne par ko neuztraucos. Izspiegoju kādu triku no vīramātes un pati to uzlaboju

Vienmēr noņemu cepuri  “Pelnrušķīšu” priekšā, kuras ir gatavas tīrīšanai veltīt veselas dienas. Lūk, cik daudz enerģijas nepieciešams, lai  dzīvoklis būtu tīrs un spīdīgs! Es no sirds apskaužu šādas sievietes.

Šajā jautājumā esmu pieradusi ķerties vērsim pie ragiem. Vienreiz kārtīgi iztīrīšu visu māju un tad tikai uzmanīšu savas mājīgās ģimenes ligzdas tīrību. Mana ģimene man seko šajā ziņā. Mums pašiem ir jābeidz piegružot – tā ir jebkuras dzīves telpas tīrības atslēga.

Esmu liela dažādu ikdienas hacku cienītāja, rūpīgi lasu padomus, forumus, mājsaimnieču ieteikumus. Tas ir ideāli piemērots tīrības sasniegšanai bez trokšņa un putekļiem, it kā pats par sevi.

Šeit ir mans noderīgo padomu saraksts:

Vai jums ir apnicis pēc ēdiena gatavošanas tīrīt no cepamā trauka taukus? Nekas nevar būt vieglāk! Tās apakšā novietojiet parastā pergamenta loksni.

Vistas gaļa un gaļa tiks uzglabāti ļoti ilgi, ja iesaiņosiet tos folijā.

Vai visi ir pazīstami ar cepeškrāsns dibenu pēc gatavošanas? Pēc vārīšanas uz tā uzkrājas liels daudzums kvēpu. Lai tas neveidotos, vienkārši apstrādājiet dibenu ar nelielu daudzumu parastās sāls.

Lai izlietnes spīdētu kā zvaigznes un no saskares ar ūdeni uz tām neveidotos bālgani plankumi, izmantojiet parastu barojošu krēmu vai vasku, ko lieto apavu berzēšanai.

Lai grīdas būtu tīras, neizmantojiet dārgus produktus. Vienkārši pievienojiet ūdenim “kokteili” no neliela daudzuma glicerīna un galda sāls. Jums vajadzētu lietot ne vairāk kā 1 ēdamkaroti.

Sāks piepildīties sapņi: Globa nosaukusi četras zīmes, kuru sapņi piepildīsies šovasar

Vai jūsu vannas istabas spogulis aizsvīst? Nekādu problēmu! Vienkārši berzējiet to ar jebkādām skūšanās putām, aizņemieties nedaudz no sava vīra.

Tas ir tikai piliens milzīgā ikdienas triku jūrā.

Nesen vīramāte mani nedaudz nobiedēja. Es redzēju, kā viņa tualetē lej sāli. Protams, ziņkāre mani pārņēma.

Mana vīra mamma ir runīga un labprāt dalās savā pieredzē. Es, savukārt, dalos ar jums, draugi.

Sāls ir pirmais ienai***eks un dažādu veidu sēņu un bakt***ju iznīci***ājs, tas lieliski saglabā pārtiku.

Ir skaidrs, ka tualetē ir miljoniem, ja ne miljardiem dažādu parazītu. Protams, šīs bak***ijas, tāpat kā vīraka velni, baidās no produktiem, kuros izmantots hlors. Bet vai ir vērts teikt, ka daudziem cilvēkiem hlors riebjas? Smarža, tās kaitīgās gaistošās īpašības…mums vajag alternatīvu!

Lasi vēl: Lūk, vasarnieki atcerieties! Ļoti negaidīta pieredze, kas parādīja, kā ātri tikt vaļā no kurmjiem

Papildus sālim ūdeņraža peroksīds lieliski iedarbojas pret tualetes bak***ijām. Tas samazina bak***iju populāciju gandrīz līdz neko. Lielisks, budžeta antiseptisks līdzeklis. Vienkārši ieviesiet to par likumu – katru dienu ieberiet savā “baltajā draugā” karoti peroksīda. Mikrobi sāks mirt uzreiz.

Tomēr tas vēl nav viss! Ir lietas kas jāievēro!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment