Plānas pankūkas, kuras cep gudras saimnieces – vīrs nevar pretoties un pērk man ziedus

Kurš gan no mums bērnībā nav ar nepacietību gaidījis brokastis ar pankūkām? Plānas, aromātiskas un ļoti gardas.

Es atceros, kā bērnībā omīte cepa plānās pankūkas ar zemeņu vai brūkleņu ievārījumu, un tās izzuda no šķīvjiem dažu minūšu laikā, liekot vecmāmiņai cept vēl un vēl.

 

Un pat tad, ja esi viens no tiem, kam “pankūkas ne īpaši garšo” (jā, arī tādi cilvēki pastāv!), pēc pankūku nogaršošanas, kas pagatavotas pēc šīs receptes, tu noteikti mainīsi savas domas un vēlēsies tās biežāk brokastīs.

Domā, tas prasīs lielas kulinārās prasmes? Nebūt ne – mums būs nepieciešams tikai vārošs ūdens, milti un vēl dažas sastāvdaļas. Turpini lasīt, ja vēlies uzzināt, kā pagatavot plānās pankūkas, kas vienkārši kūst mutē.

 

 

Kā pagatavot neatkārtojamās plānās pankūkas

Tev vajadzēs:

1,5 glāzes vāroša ūdens;

1,5 glāzes piena;

2 olas;

1,5 glāzes miltu;

1,5 ēdamkarotes sviesta (var nedaudz vairāk);

1,5 ēdamkarotes cukura (ja pankūkas vēlies saldākas, pievieno vairāk);

0,5 tējkarotes sāls;

Vaniļas cukurs (tas piedos pankūkām neatkārtojamu aromātu).

Pagatavošanas gaita:

Sāksim ar olām un cukuru. Sakulsim tās, pievienojot arī sāli un, protams, nedaudz vaniļas cukura vai vanilīna. Tā ir svarīga sastāvdaļa. Es, piemēram, nekad negatavoju pankūkas bez vanilīna.

Lūdzu, pārejiet uz nākamo lapu un iepazīstieties ar turpmākajām darbībām, kas jāveic!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment