Tad pakāpeniski pielej pienu šajā olu – cukura maisījumā. Pēc tam lēnām pieber miltus. Te svarīgi nesteigties, lai neveidotos nevienam nevajadzīgi kunkulīši. Visu sakul. Tad lietā liek sviestu. Izkausē to un pievieno kopējā masā.
Un nu vārošais ūdens! Tas jālej tievā strūkliņā un ļoti akurāti. Samaisi visas sastāvdaļas, lai sanāktu viendabīga masa. Pankūku mīkla gatava.
Tomēr nesteidz to liet uz pannas. Atstāj mīklu uz pusstundu, lai visas sastāvdaļas labi sajaucas.
Pēc tam sakarsē pannu. Tad cep plānās pankūkas. Pannā lej ne pārāk daudz mīklas, pagrozi pannu, lai mīkla klājas vienmērīgā kārtā.
Nedaudz pagaidi, lai mitrums pazūd no pankūkas virsmas. Tad apgrozi to. Nekā sarežģīta! Vari ēst pankūkas tāpat, bet vari sagatavot arī savu mīļāko pankūku pildījumu. Te nu viss pēc garšas un vēlēšanās.
VIDEO:
Tas arī viss. Tagad tev ir maigas, plānas pankūciņas, kuras gatavas iekarot tavus tuviniekus un viesus ar savu garšu. Neaizmirsti pievienot pa drusciņai prieka un smaidu katrai pankūkai. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Ziemassvētku krāsas, kas ir modē 2025. gadā (nē, ne sarkana un zaļa)
- Kā iekurināt krāsni bez dūmiem: pārbaudīti padomi no pieredzējušiem krāšņu kurinātājiem
- Negaidiet: iestādiet šīs ziedošās zemcietes jau novembrī, lai vasarā tās jūs priecētu
- Zieds šajā dienā nav laba vēsts: laika un dabas zīmes 13. novembrim
- “Es nedrīkstēju pat cerēt!”: dziedātāja Ieva Akuratere atklāj kādu nozīmīgu notikumu no savas dzīves
- “Rudens vienmēr ir bijis īpašs laiks…”: dziedātāja Elīna Fūrmane nāk klajā ar jaunumiem (+ VIDEO)









