Plānas pankūkas, kuras cep gudras saimnieces – vīrs nevar pretoties un pērk man ziedus

Tad pakāpeniski pielej pienu šajā olu – cukura maisījumā. Pēc tam lēnām pieber miltus. Te svarīgi nesteigties, lai neveidotos nevienam nevajadzīgi kunkulīši. Visu sakul. Tad lietā liek sviestu. Izkausē to un pievieno kopējā masā.

Un nu vārošais ūdens! Tas jālej tievā strūkliņā un ļoti akurāti. Samaisi visas sastāvdaļas, lai sanāktu viendabīga masa. Pankūku mīkla gatava.

Tomēr nesteidz to liet uz pannas. Atstāj mīklu uz pusstundu, lai visas sastāvdaļas labi sajaucas.

 

Pēc tam sakarsē pannu. Tad cep plānās pankūkas. Pannā lej ne pārāk daudz mīklas, pagrozi pannu, lai mīkla klājas vienmērīgā kārtā.

Nedaudz pagaidi, lai mitrums pazūd no pankūkas virsmas. Tad apgrozi to. Nekā sarežģīta! Vari ēst pankūkas tāpat, bet vari sagatavot arī savu mīļāko pankūku pildījumu. Te nu viss pēc garšas un vēlēšanās.

Lai gailenes nav rūgtas: Izcilākie pavāri dalās gaileņu saldēšanas noslēpumos un izrādās, ka tas ir viegli

Tas arī viss. Tagad tev ir maigas, plānas pankūciņas, kuras gatavas iekarot tavus tuviniekus un viesus ar savu garšu. Neaizmirsti pievienot pa drusciņai prieka un smaidu katrai pankūkai. Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment