Tad pakāpeniski pielej pienu šajā olu – cukura maisījumā. Pēc tam lēnām pieber miltus. Te svarīgi nesteigties, lai neveidotos nevienam nevajadzīgi kunkulīši. Visu sakul. Tad lietā liek sviestu. Izkausē to un pievieno kopējā masā.
Un nu vārošais ūdens! Tas jālej tievā strūkliņā un ļoti akurāti. Samaisi visas sastāvdaļas, lai sanāktu viendabīga masa. Pankūku mīkla gatava.
Tomēr nesteidz to liet uz pannas. Atstāj mīklu uz pusstundu, lai visas sastāvdaļas labi sajaucas.
Pēc tam sakarsē pannu. Tad cep plānās pankūkas. Pannā lej ne pārāk daudz mīklas, pagrozi pannu, lai mīkla klājas vienmērīgā kārtā.
Nedaudz pagaidi, lai mitrums pazūd no pankūkas virsmas. Tad apgrozi to. Nekā sarežģīta! Vari ēst pankūkas tāpat, bet vari sagatavot arī savu mīļāko pankūku pildījumu. Te nu viss pēc garšas un vēlēšanās.
VIDEO:
Tas arī viss. Tagad tev ir maigas, plānas pankūciņas, kuras gatavas iekarot tavus tuviniekus un viesus ar savu garšu. Neaizmirsti pievienot pa drusciņai prieka un smaidu katrai pankūkai. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pašizsējas puķes nav sliktākas par petūnijām: tās zied īpaši krāšņi, bet par stādiem uz palodzes var aizmirst uz visiem laikiem
- Pāvels Globa nosauc piecas zodiaka zīmes, kuras no 24. decembra apbalvos visums, kad Venēra ieiet Mežāzī
- “Tas taču ir bez maksas” teica māte, vācot lietas no cilvēkiem bez maksas, bet mums bija neērti iziet cilvēkos
- Kā izvairīties no nonākšanas Uguns zirga neveiksmju sarakstā, lai 2026. gadā sev neradītu problēmas
- Sieva atstāja mani vienu ar bērniem un aizbrauca uz nedēļu komandējumā – kā mēs “izvilkām” šo nedēļu
- Es pajautāju vecmāmiņai, ko viņi ēda Jaunajā gadā PSRS; 7 ēdieni, kas atšķiras no mūsdienu ēdieniem











