Plūdīs nauda kā zelta upe: no jūlija beigām līdz pat rudenim tiks apzeltītas šīs 5 Zvaigžņu zīmes

Foto – AI

Jūlija beigas dažiem cilvēkiem rādās, ka būs pat ļoti veiksmīgas. Un tieši finansiālajā ziņā. Īpaši tas attiecas uz 5 Zvaigžņu zīmēm, kurām Saturns retrogrādā “atbloķēs” finanšu kanālus, pa kuriem plūdīs nauda.

No jūlija beigās līdz pat agram rudenim, šie cilvēki kļūs jau stāvus bagāti. Turklāt viņiem veiksies gan darbā, gan biznesā, gan privātajā dzīvē. Šis nav pārsteigums – šis ir Saturns retrogrādā. Šie cilvēki varēs piepildīt savus kvēlākos sapņus – pirkt gan dārgas lietas, gan doties ceļojumos, kurus viņi visu laiku atlika, jo taupīja naudu. Tagad vairs neko taupīt nevajadzēs, jo viss būs!

Taču Zvaigžņu eksperti iesaka, ka vispirms gan vajadzētu padomāt par parādu apmaksu, ja jums tādi ir. Jo, ja jūs turpināsiet naudu tikai tērēt un parādi paliks, šie naudas kanāli aizvērsies. Tamdēļ, ja nu kādam vēl ir palicis kāds parādiņš – noteikti laicīgi to samaksājiet!

Meteorologs Toms Bricis brīdina, ka tuvākajās diennaktīs gaisa temperatūra vietām var noslīdēt zem 10 grādiem: vai Latvijā sāksies jau rudenīgs laiks?

Un tā – kurām zīmēm uzspīdēs tik liela veiksme?

Foto – Pexels

Vērsis

Vērši jau bieži izvelk laimīgo lozi un, protams, ka tas notiks arī šoreiz. Jā, strādājuši viņi ir daudz, un patiesībā šo veiksmi kārtīgi arī nopelnījuši. Pats galvenais, neko nevajag sasteigt – tad viss būs. Esiet pacietīgi!

Turpinājums nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment