Atceries Alu Bandiju no “Precējies. Ir bērni”? Lūk, kā viņš izskatās tagad!

precejies-ir-berni-als-bandijs

“Precējies. Ir bērni” ir populārs ASV komēdijseriāls, ko ASV raidīja no 1987. līdz 1997. gadam, kas bija iemīļots arī Latvijā. Ģimenes galvu, Alu Bandiju attēloja aktieris Eds O’Nīls.

Seriāla sižets:

Seriāla galvenais varonis ir kādreiz veiksmīgs sportists Als, kurš pēc vidusskolas apprecējies un sācis darbu kā kurpju pārdevējs. Viņa sieva, Pegija, ir slinka mājsaimniece. Viņiem ir divi bērni — skaistā Kellija un viņas mazākais brālis Bads. Ģimenes locekļi viens otru necieš un apceļ, jo īpaši Alu, tomēr visu laiku paliek kopā.

Galvenās lomas atveidotājs, Eds O`Nīls ir arī pazīstams ar lomu seriālā “Amerikāņu ģimenīte,” kur arī spēlēja galveno lomu. Par lomu seriālā “Precējies. Ir bērni” ticis nominēts diviem Zelta globusiem, savukārt par lomu seriālā “Amerikāņu ģimenīte” ticis nominēts divām Emmy balvām un saņēmis divas Ekrāna aktieru ģildes balvas. 2011. gadā saņēmis zvaigzni Holivudas slavas alejā.

O`Nīls ir dzimis 1946. gadā, ASV, īru-katoļu ģimenē. Šobrīd aktierim ir 70 gadi.

1986. gadā viņš apprecējās ar Katerīnu Rusofu, kura arī ir filmējusies divās “Precējies. Ir bērni” sērijās, pārim ir 2 bērni.

Jau 22 gadus O`Nīls apgūst brazīliešu džiu-džitsu, 2007. gadā iegūstot melno jostu, tās iegūšanu viņš uzskata par savu lielāko sasniegumu dzīvē pēc saviem bērniem.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kā aktieris izskatās tagad:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment