Pretīga rīcība – Ūdrīti palūdz doties prom no kafejnīcas Ventspilī, jo futbolistiem nepatīkot kā viņš ēd

 

Pēc Rolanda asistentes stāstītā portālam “Delfi”, nepatīkamais atgadījums kafejnīcā noticis trešdien ap pulksten 13. Uz kafejnīcu “Bullīts” viņi nākot bieži, jo Olimpiskajā centrā “Ventspils” basketbola hallē Rolands apmeklē fizioterapijas nodarbības.

Ar  SIA “Olimpiskais centrs “Ventspils”” Basketbola un ledus halles pārvaldnieku Ainaru Zablovski sazinājās Portāls “Delfi”. Halles pārstāvis par šo situāciju nebija dzirdējis, tomēr uzzinājis par nepatīkamo notikumu, viņš  sazinājās ar kafejnīcas “Bullīts”. Pēc tam Zablovskis skaidroja, ka arī kafejnīcas  pārstāve Ligita Zarinska sacījusi -neko par minēto situāciju nezinot. Pēcāk atklājās, ka viņa ir kafejnīcas pārvaldnieces māte.

Lasi arī: Par slimnīcā 9 gadus aizmirsto zēnu: Labklājības ministre komentē Jura dzīvesstāstu

Kafejnīcas tālruni “Delfi” neizdevās sazvanīt, un, sazinoties ar Zarinsku, viņa atzina, ka tieši šobrīd dodoties atvainoties Rolandam Balodim-Ūdrim.

Zarinskas ieskatā, šajā situācijā, kad kafejnīcas darbiniece izteikusies nekorekti, nostrādājis cilvēciskais faktors. Pēc viņas apgalvotā, kafejnīcu bija rezervējusi futbola komanda.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment