Pretīgi! Ko šis vīrietis izdarīja ar savu amputēto pirkstu?!

Deivids apgalvo, ka viņam vienmēr ir bijusi interese par kanibālismu un to, kā varētu garšot cilvēka miesa, bet, tā ēst kāda cita cilvēka miesu ir nelegāli, viņam tā arī nekad nebija izdevies apmierināt savu ziņkāri. Taču tagad, kad viņam piederēja savs nogrieztais pirkts, Deivids saprata, ka neviens nevar viņu iesūdzēt tiesā par paša miesas ēšanu, tāpēc viņš nolēma pagatavot pirkstu, apēst to un beigās vēl paturēt kauliņus kā suvenīru.

Taču ziņkāre nebija vienīgais, kas lika Deividam nonākt pie šī dīvainā plāna.

“Es zinu, ka tas izklausās neprātīgi, bet tā nebija tikai ziņkāre. Tas pirksts bija liela daļa no manis, pārāk liela, lai to pazaudētu,” medijiem stāsta Deivids. “Es nolēmu, ka, ja apēdīšu pirksta miesu un saglabāšu kaulus, tad es nezaudēšu šo sevis daļu.”

Dave-Playpenz

Divas dienas pēc operācijas Deivids devās uz virtuvi gatavot savas neparastās vakariņas. Lai nesabojātu kaulus, viņš izvēlējās pirkstu nevis cept, bet izvārīt. Viņš arī nepievienoja sāli, jo vēlējās izjust gaļas īsto garšu. Pēcāk Deivids izstāstīja par savu savādo maltīti draugiem un saņēma atšķirīgas reakcijas. Vairāki teica, ka tas ir pretīgi, bet viņa draugs vegāns Deivida rīcību nenosodīja , jo ēst savu miesu esot bijusi paša Deivida izvēle, kamēr dzīvnieki nekad nedod piekrišanu tam, lai viņu gaļa tiktu apēsta.

Deivids arī garantē, ka savas miesas nogaršošana nav viņu pārvērtusi par sērijveida kanibālu. Tā bija vienreizēja pieredze, ko viņš negrasās atkārtot. Deivids pat publicējis attēlu ar pagatavoto pirkstu savā Facebook profilā, tomēr dzentlmenis.lv nevēlējās sabojāt lasītāju apetīti, publicējot to arī šeit. Ja vēlaties, varat pārbaudīt paši.

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">TMYK</cite>

    Īstenībā kanibālisms Apvienotajā Karalistē nav nelegāls. Nogalināt, kādu un tad viņu apēst ir nelegāli.

  • <cite class="fn">Sanita</cite>

    Vai iebāza sev, atvainojos, tūplī?
    Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un paņem savu Džekpotu: http://bit.ly/2en6QyG

Leave a Comment