Priekšrocības, ko sniedz Hibrīds

Mūsu Hibrīdi ir konstruēti tā, lai ar tiem braukt būtu pēc iespējas vienkāršāk. Ceļojot ar mūsu Hibrīdiem, nav jāuztraucas par to, cik tālu tiksi, vienkārši uzpildi degvielu un turpini ceļu tāpat kā ar tradicionālo auto. Braucot ar mūsu Hibrīdiem, Tu dzirdēsi vairāk to, kas ir svarīgs, jo auto klusinātā elektriskā jauda izvizinās Tevi pa visu pilsētu.

Draudzīgs Tavam makam un dabai

Tev ne vien patiks atrasties pie Hibrīda stūres, Tu arī patiesi novērtēsi to, cik daudz tie ietaupa. Mūsu Hibrīdi pilsētā jūtas kā mājās – tie izslēdz dzinēju, cik bieži vien iespējams, lai taupītu Tavu degvielu un naudu. Un zemais degvielas patēriņš nodrošina zemas emisijas: mūsu Hibrīdi lepojas ar zemāko CO2 emisiju savā klasē, turklāt, pretēji dīzeļa automobiļiem, arī ar ļoti zemu kaitīgo slāpekļa oksīdu līmeni (NOx).

Mums ir Hibrīds ikvienai gaumei

Mūsu Hibrīdu stāsts sākās 1997. gadā ar inovatoru: Prius. Kopš tā laika mūsu Hibrīdu ģimene ir augusi, un no sešu dažādu modeļu klāsta ikviens var izvēlēties sev piemērotāko. Vai Tu esi pilsētas švīts, kas meklē auto pilsētas ielām, vai aizvien pieaugošas ģimenes galva, kam grūti ietilpināt atvases savā automobilī, no Yaris līdz Auris un no Prius līdz Touring Sports, mums noteikti būs Hibrīda risinājums.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment