Prognoze 12. martam: Dvīņiem jārūpējas par savu reputāciju, bet Svariem jāmaina situācija, prognoze visām zīmēm

Daudzi cilvēki uzskata, ka prognozes ir tikai izdomājums. Tomēr tiem joprojām ir zināms pielietojums. Varbūt jums paveiksies un dažas no prognozēm piepildīsies. Labvēlīgā dienā ticēsi, ka veiksme ir tavā pusē un nebaidīsies spert pirmo soli savā plānotajā biznesā. Un, ja zvaigznes sola jums neveiksmi, jūs vienmēr varat vērst situāciju sev par labu, apiet visus šķēršļus un atrisināt problēmu. 

AUNS

Nopietni panākumi šodien ir maz ticami. Eksperti iesaka neiziet ārpus savas komforta zonas un lieki neriskēt. Jums nevajadzētu konfliktēt ar svešiniekiem un veikt lielus pirkumus. Kritiskās situācijās klausieties savai intuīcijai.

VĒRSIS

Diena “atiestata” enerģiju un ievieš jaunus apstākļus. Ja paskatās uzmanīgi, šodien ir maz patiesi steidzamu lietu, un citus var atlikt, nesteidzoties ar darba varoņdarbiem. Tagad labāk ir piebremzēt, parūpēties par savu garīgo komfortu un sajust stabilu zemi zem kājām.

DVĪŅI

Parūpējies par savu reputāciju jau šodien. Centieties sniegt vērtīgu pakalpojumu kolēģiem, priekšniekiem vai radiniekiem. Neignorējiet tos, kuri pagātnē ir bijuši laipni un uzmanīgi pret jums.

VĒZIS

Zvaigznes šajā dienā padarīs tevi harizmātiskāku. Tas pozitīvi ietekmēs visas dzīves jomas, īpaši mīlestību. Lepnums, alkatība un neuzticēšanās var kļūt par šķērsli dvēseles radinieka atrašanai. Humora izjūta un optimisms, gluži pretēji, palielinās izredzes gūt panākumus.

LAUVA

Mājas atmosfēra noderēs ikvienam, kurš vēlas uzkrāt spēkus un atjaunot enerģiju. Vakarā mājās var sapulcināt draugus un ģimeni un atpūsties ar patīkamām sarunām vai galda spēlēm.

JAUNAVA

Šodien ļoti svarīgs ir sirdsmiers. Ja jāstrādā, labāk izvēlēties monotonu darbu, kas neprasa lielus pūļu un enerģijas ieguldījumus.

Lasi vēl: Zelts, nevis sviestmaizes. Tie ir pirmie, kas tiek ēsti uz svētku galda.

Kopumā diena būs diezgan mērena un saprotama. Noderēs sakārtot savus dokumentus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment