Psihiatri apstiprina, ka šie 7 ieradumi garantē lieliskas attiecības ar mīļoto cilvēku!

sfges

Starptautiskais spīkeris, psihiatrs un bestsellera autors Dr. Marks Golstons vēlas palīdzēt pāriem uzlabot attiecības, informējot par ieradumiem, kādi novērojami veiksmīgās un veselīgās attiecībās.

Ja nesen esi izveidojis attiecības un vēlies uzzināt, uz ko tiekties, vai arī esi kopā ar otro pusīti jau vairākus gadus un vēlies pārliecināties, vai šie veselīgie ieradumi piemīt arī jums, šie septiņi ieradumi lieti noderēs kā atskaites punkts.

Galu galā īstās attiecības sākas tad, kad beidzas aplidošanas periods.

1. Aizmiedz kopā, cik vien bieži tas iespējams

Sākotnējos attiecību posmos gulētiešanas laiks ir īpaši patīkami satraucošs, jo jūs abi zināt, ka ir visnotaļ augsta iespējamība nodoties intīmām izpriecām.

Attiecībām attīstoties, intīmo brīžu kļūst mazāk, tomēr laimīgi un apmierināti pāri ir priecīgi, ka aizmieg viens otram blakus.

Pat tad, ja vienam jāceļas agrāk par otru, aizmigšana kopā tāpat liecina par veselīgām attiecībām.

Lasi vēl: Atklāta galvenā lieta, kas sievietēm rada noslieci krāpties attiecībās: tas ir tiešām svarīgi!

Lai uzzinātu pārējos labos ieradumus, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment