Psiholoģiskais tests: kādu ģimeni izvēlies Tu?

Izvēlies vienu no trim attēliem, vadoties pēc tā, kuras ģimenes siluets tev liekas simpātiskākais un uzzini, kāds tu esi kā ģimenes cilvēks! 

Ja izvēlējies 1. attēlu

Tu neesi īpaši orientēts uz ģimeni. Ja izvēlējies šo fotoattēlu, iespējams esi izaudzis bez spēcīgas tēva lomas ģimenē. Tu tiecies palīdzēt cilvēkiem un jūties neticami laimīgs, ja paveic kaut ko vērtīgu vai panāc pozitīvas pārmaiņas cilvēku dzīvēs, tomēr dziļi sirdī tu nezini, kas ir īstā ģimene.

Ja izvēlējies 2. attēlu

Tu esi orientēts uz ģimeni un psiholoģiski saprātīgs. Tu esi labsirdīgs cilvēks, kurš sapņo par stabilām un uzticamām attiecībām, kas ilgst visu mūžu – vēlme veidot ģimeni var būt tik spēcīga, ka padara tevi aklu partnera izvēlē. Tavuprāt, ģimene un laulība ir jāizvirza dzīvē kā prioritāte. Tev patīk rūpēties par citiem un pielikt lielas pūles, lai radītu laimīgu vidi cilvēkiem sev apkārt.

Ja izvēlējies 3. attēlu

Tev ir saglabājušās bērnības traumas vai kāda pieredze, kuru tu nevari aizmirst un/vai piedot vecākiem. Iespējams, ka tu neuzaugi kopā ar saviem vecākiem vai nāc no šķirtas ģimenes, vai arī no nelabvēlīgas ģimenes, kur abi vai viens no vecākiem sadzīvoja ar atkarību. Tu zini, kādai ir jābūt pilvērtīgai ģimenei un tāpēc ģimenes veidošanai pieej ar lielu rūpību, lai nepieļautu negatīvās pieredzes atkārtošanos.

Lasi vēl: Ko tu saskati šajā attēlā? Šis tests atklās kā tu tiec galā ar grūtībām!

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment