Psiholoģiski spēcīgas sievietes pazīmes

Psiholoģiski spēcīga sieviete reizēm pati nemaz nepamana tās acīm redzamās pazīmes, kas viņu raksturo. Tāpēc tieši tagad piedāvājam uzzināt, vai arī tu tāda esi. Tieši psiholoģiski spēcīgās sievietēs vīrieši iemīlas līdz nemaņai!

Šīs pazīmes norāda uz to, ka sieviete ir psiholoģiski spēcīga personība

 

Viņa ir atlaidusi savu pagātni

Spēcīgai sievietei pagātne nedominē pār tagadni. Viņa vienkārši no pagātnē notikušā paņem pieredzi, bet nekoncentrējas uz pašu pagātni.

Lasi arī: Izvēlies logu, kurš tevi visvairāk biedē un noskaidro, kas nedod mieru tavai dvēselei

 

Viņa ir egoistiska saprāta robežās

Spēcīga sieviete saprot, ka ir gadījumi, ka pašuzupurēšanās ir nelaime. Viņa prot vienlaicīgi būt egoistiska un palikt pieklājīga, nepārkāpjot savus principus.

 

Viņa neieciklējas uz nākotni

Viņa negaida, kad pienāks gaišākas dienas un viņa atadīs bagātu vīrieti, kurš viņu nēsās uz rokām un apmaksās viņas rēķinus. Viņa vienkārši visu ņem savās rokās un pati par visu uzņemas atbildību. Viņa neieciklējas uz nākotni, bet dzīvi pa īstam šeit un tagad.

 

Viņa nedzīvo ilūzijā

Viņa saprot, ka pasaule mēdz būt nežēlīga un ne visi cilvēki ir labi. Viņa vienkārši dzīvo un neļauj nepatikšanām sevi nogāzt no kājām.

 

Viņa necenšas nevienam izdabāt

Kāds viņu par to pat ienīst, bet kāds, tieši pretēji – dievina. Viņai gan ir vienalga, ko saka citi, kā viņu uztver. Viņa nekad nevienam neizdabās. Viņa ir patiesa, godīga un tieša.

 

Viņa ir empātiska

Viņa saprot citu cilvēku jūtas un emocijas, viņa apzinās citu cilvēku pārdzīvojumu nopietnību, tāpēc viņa piedāvās savu palīdzību – bet tikai, ja tas būt vietā un nepārspīlēti.

 

Viņa saprot, ka viņai neviens un neko nav parādā

Viņa nekad neuzskatīs to par apvainojumu, ja kāds viņai kādā ziņā atteiks. Viņa reti saskaras ar konflikta situācijām. Vienkārši viņa neko negaida no apkārtējiem, saprotot, ka viņai neviens un neko nav parādā.

 

Viņa saprot, ka viņa nevienam nav parādā

Tāpēc nevienam neizdosies ar viņu manipulēt!

 

Viņa prot atteikt

Viņa zina, kad nepieciešams pateikt “nē”, un viņa nebaidās to pateikt. Reizēm situācija izveidojas tādā veidā, ka jāmāk atteikties no lūgumiem un piedāvājumiem, ja tas viņai pašai rada diskomfortu.

 

Viņa uzņemas atbildību

Viņa nebaidās saskarties ar savas rīcības, uzvedības un vārdu sekām. Viņa saprot, ka pati nes par sevi atbildību.

 

Viņa iegulda sevī

Viņa nežēlo priekš sevis līdzekļus, neatkarīgi no tā, vai ir runa par attīstību, vai ārieni. Tāpēc arī viņa ir tik kopta, skaista un interesanta sarunu biedrene.

 

Viņa nebaidās no pārmaiņām

Katram cilvēkam ir sava komforta zona, bet reizēm tā ir jāatstāj, lai dzīvotu tālāk, lai kaut ko mainītu, lai kaut ko sasniegtu. Un viņa nebaidās no pārmaiņām, jo zina, ka, ja sēdēs uz vietas, var degradēties.

 

Viņa nebaidās riskēt

Viņa ir no tās cilvēku kategorijas, kas saka: “Kas neriskē, tas nedzer šampanieti””. Protams, tas ir pārdomāts risks, izvērtējot visus “par” un “pret”, un, apzinoties, ka visa atbildība guļ uz viņas pašas pleciem.

 

Viņa negaida rezultātu uzreiz

Viņa saprot, ka nav iespējams visus labumus un attīstību sasniegt ātri. Tikai psiholoģiski spēcīga personība ir noturīga un nepamet iesākto pēc pirmās neveiksmes. Nemēdz būt tūlītēju rezultātu. Ja viņa vēlas skaistu figūru, viņa saprot, ka nākas strādāt sporta klubā ne vienu mēnesi vien. Un to var teikt par visām citām lietām viņas dzīvē.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras teju vienmēr sasniedz visu, ko vēlas

 

Vīrieši baidās no psiholoģiski spēcīgām sievietēm, bet tāpat viņi iemīlas šādās sievietēs līdz neprātam. Viņi izsaka sajūsmu, bet daudzi vīrieši baidās atrasties līdzās tik psiholoģiski spēcīgiem cilvēkiem. Tāpēc visi vājie vīrieši pazūd no šo sieviešu dzīvēm, jo viņi nespēj būt līdzās tik spēcīgai un par sevi pārliecinātai sievietei.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment