Psihosomatika – pasaki, kas sāp, un es pateikšu, kur ir problēma!

Galva

Ja regulāri ciešat no galvassāpēm, tas nozīmē, ka nemitīgi par kaut ko domājat. Parasti šādas problēmas ir cilvēkiem ar augstu intelektu, bet zemu pašvērtējumu, kas vienmēr ir apkrauti ar problēmām. Šādas galvassāpes var izraisīt greizsirdība, kad cilvēks nemitīgi “ēd sevi nost” ar šīm domām, cenšoties pārspēt savus konkurentus.

Mati

Ja gadījumā mati pārāk ātri nosirmo vai izteikti krīt ārā, parasti iemesls tam ir pārdzīvots stress vai bailes.

Spranda

Tieši spranda ir saistošais punkts starp saprātu un ķermeni. Tādēļ nav jābrīnās, ka šī vieta ir pakļauta dažādām slimībām, jo tā saista šīs vienības. Turklāt sāpes sprandā norāda arī uz to, ka cilvēks nevēlas risināt savas problēmas un tikt ar tām galā.

Acis

Tuvredzība var būt rezultāts tam, ka baidāties no nākotnes, labāk dodot priekšroku dzīvot šodienai. Ar tālredzību ir gluži pretēji, jo tā liecina, ka cilvēks ļoti labprāt “lidinās pa mākoņiem” un nav spējīgs dzīvot šim brīdim.

Zobi

Zobu sāpes var būt saistītas ar neizlēmību un nespēju pieņemt patvaļīgus lēmumus.

Mugurkauls

Sāpes mugurkaulā bieži saistītas ar apātiju un zaudētu ticību.

Kuņģis

Sāpes kuņģī var būt saistītas ar trauksmes sajūtu un pārdzīvojumiem. Cilvēkiem, kuru dzīvē trūkst noteiktības, bet dvēselē valda sajūtu bezcerība, ir lielāka iespēja saslimt ar kuņģa slimībām.

Ceļi

Problēmas ar locītavām, īpaši ceļiem, saistāmas ar stūrgalvību un lepnumu. Tātad, ja kāds ir pieradis sevi celt augstāk par citiem un nerēķinās ar viņu viedokli, viņš riskē par to samaksāt ar savu veselību.

Apakšstilbi

Problēmas ar apakšstilbiem var būt izraisītas no spēcīgas vilšanās un savu ideālu pilnīga sabrukuma.

Kopumā, apkopojot visu iepriekš teikto, var secināt, ka visas slimības tiešām meklējamas tikai galvā. Ir pat teiciens: “Visu slimību iemesls ir tikai nervi, bet sifiliss gan ir no baudas.” Mēģiniet pēc iespējas vairāk saudzēt sevi, nesatraukties par to, par ko nav nepieciešams, un dzīvot saskaņā ar savu iekšējo pasauli.

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment