Jeļena Presņakova, Vladimira māte, atceras: „Alla reiz viesojoties Anglijā, pacienāja mūs ar šīm kotletēm. Tām bija īpaša ābolu piegarša, un tās bija neticami sulīgas! Atgriezusies mājās, es lūdzu recepti un kopš tā laika sāku tās gatavot regulāri.”
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošana:
1. Sasmalcina gaļu. Sagriež sīpolus. Pienā iemērc 2-3 šķēles maizes. Sīpolus un maizi pievieno maltajai gaļai, pieber sāli un piparus. Visu labi samaisi!
2. Uz smalkās rīves sarīvē ābolus. Tad maltajai gaļai pievieno vienu olu un uzreiz pēc tam rīvētos ābolus. Atkal visu labi samaisi.
3. Veido kotletes. Ja vēlies, vari apviļāt tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam apcep kotletes pannā augu eļļā.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas. Pasniedz tās karstas.
Sastāvdaļas:
300 g jēra gaļas
300 g liellopa gaļas
300 g cūkgaļas
1 sīpols
1 ola
1-2 vidēja lieluma āboli
Piens
Sviests (ar sāli)
Sāls, garšvielas pēc garšas
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Kādēļ zem salona līstēm daudzām automašīnām atrodas “slepenā” poga – un kāpēc ir būtiski par to būt informētamby Sandra Vīgante
- Nosaukts vecums, kad sievietei vairs nav vajadzīgi vīriešiby Rinalds Bergmanis
- Ciklons sabojāja jūniju, bet kas būs jūlijā – sinoptiķi pastāstīja, kad iestāsies īstā vasaraby Sandra Vīgante