Jeļena Presņakova, Vladimira māte, atceras: „Alla reiz viesojoties Anglijā, pacienāja mūs ar šīm kotletēm. Tām bija īpaša ābolu piegarša, un tās bija neticami sulīgas! Atgriezusies mājās, es lūdzu recepti un kopš tā laika sāku tās gatavot regulāri.”
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Pagatavošana:
1. Sasmalcina gaļu. Sagriež sīpolus. Pienā iemērc 2-3 šķēles maizes. Sīpolus un maizi pievieno maltajai gaļai, pieber sāli un piparus. Visu labi samaisi!
2. Uz smalkās rīves sarīvē ābolus. Tad maltajai gaļai pievieno vienu olu un uzreiz pēc tam rīvētos ābolus. Atkal visu labi samaisi.
3. Veido kotletes. Ja vēlies, vari apviļāt tās miltos vai rīvmaizē. Pēc tam apcep kotletes pannā augu eļļā.
Tas arī viss, kotletes ar āboliem pēc Allas Pugačovas receptes ir gatavas. Pasniedz tās karstas.
Sastāvdaļas:
300 g jēra gaļas
300 g liellopa gaļas
300 g cūkgaļas
1 sīpols
1 ola
1-2 vidēja lieluma āboli
Piens
Sviests (ar sāli)
Sāls, garšvielas pēc garšas
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- 8. novembrī četras zodiaka zīmes sajutīs pārmaiņas, kas nesīs veiksmi un pārpilnību
- Ziemas prognoze: ļoti silts sākums decembrī, spēcīgākās salnas 2026. gada februārī un pat vētras
- 6.novembrī tika pieņemts, ka šiem konkrētajiem transportlīdzekļiem OCTA apdrošināšanu vairs nevajadzēs
- “Tas bija pilnīgi negaidīti!”: latviešu aktieris Andris Bērziņš pārsteigts, ka saņēmis tādu pensijas pielikumu
- No maigas vaniļas līdz piesātinātam dzintaram: 5 ziemas TOP aromāti, ko vēlēsies katra dāma
- Meteorologs Toms Bricis: Skandināvijai tuvojas aukstā gaisa masa – gaidāms sniegs un aukstums










