Puisis pārdod visu, kas viņam pieder, lai 2,5 gadus apceļotu Austrāliju kopā ar savu kaķi (skaisti FOTO!)

Viņa varbūt ir tikai patversmes kaķis, taču šī mazā, melnā kaķenīte kopā ar savu saimnieku ir noceļojusi vairāk nekā 50 000 kilometru apkārt visai Austrālijai. 

Vilova un viņas saimnieks Ričs ceļo jau kopš 2015. gada maija, kad viņi pameta savu dzīvesvietu Hobārtā, Tasmānijā.

Ričs par abu piedzīvojumiem raksta:

“Es jau apmēram divarpus gadu kempera busiņā ceļoju apkārt Austrālijai kopā ar savu patversmes kaķenīti Vilovu.

Kopā mēs esam noceļojuši jau vairāk nekā 50 000 kilometru. Pirms uzsākām ceļojumu, es pārdevu savu māju, visu, kas man piederēja, un pametu darbu, lai varētu doties dzīves lielākajā piedzīvojumā.

Taču viens, no kā nespēju atvadīties, bija šis mazais kaķītis, tāpēc nolēmu ņemt viņu līdzi. 2017. gada februārī mēs beidzot nokļuvām Dienvidaustrālijā, tā kā tagad Vilova un es esam pabijuši visos sešos Austrālijas apgabalos un divās teritorijās!

Mēs esam burājuši pa Lielo Barjerrifu, gulējuši kalnu galotnēs un nobraukuši tūkstošiem kilometru pa grants ceļiem.

Lasi vēl: Puisis ar Photoshop palīdzību ieliek šodienas sevi bērnības fotogrāfijās: rezultāti izskatās brīnišķīgi! (+FOTO)

Dažiem šķiet dīvaini, ka es ceļoju kopā ar kaķi, bet Vilovai ļoti patīk mūsu dzīvesveids un viņa ir ļoti mierīga. Viņai ir arī īpaša kaklasiksna ar trakeri, kas ļauj man vienmēr zināt viņas atrašanās vietu, kad viņa devusies izpētīt apkārtni. Lielāko daļu laiku viņa ir bez pavadas.

Mēs esam pielāgojušies dzīvei uz ceļa. Tev jāizvēlas, kas dzīvē padarīs tevi laimīgu un, kamēr mēs varam turpināt ceļu, kāpēc lai mēs apstātos?

Mēs kopā esam paveikuši tik daudz un redzējuši brīnišķīgas vietas. Es nespēju iedomāties šo ceļojumu bez Vilovas.”

Apskati brīnišķīgo FOTO galeriju ar Vilovas un Riča ceļojumiem, šķirot nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment