Puisis uzbaro draudzeni līdz milzu apmēriem, lai tā viņu nepamestu! Ko teikt par šādu rīcību?

Lai pasargātu sevi un savu skaisto draudzeni no citiem aplidotājiem, kuri varētu gribēt meiteni viņam atņemt, kāds jauns vīrietis no Ķīnas pavadīja divus gadus, sistemātiski viņu uzbarojot.

Jū Pans sāka satikties ar meiteni vārdā Jan Tai pirms pāris gadiem.  Viņa svēra tikai 44.5 kg un tajā laikā bija diezgan skaista, un šis fakts lika Jū Panam satraukties, ka kāds varētu gribēt viņu atņemt. Lai izvairītos no šīs problēmas, Jū izstrādāja sistemātisku plānu kā padarīt savu draudzeni resnu, lai viņa vairs neliktos pievilcīga citiem vīriešiem.

Nākamos divus gadus Jū vienmēr rūpējās par to, lai Jan Tai vienmēr daudz, ko ēst – viņš viņu cienāja ar lielām brokastīm un izsmalcinātām pusdienām un vakariņām. Viņš pat modināja viņu nakts vidū, lai barotu viņu ar uzkodām. Lēnām, bet nenoliedzami, viņa plāns iedarbojās – Jan Tai svars teju dubultojās, un šobrīd viņa sver jau gandrīz 89 kg.

Tagad, kad viņa draudzene ir aptaukojusies un, visticamāk, paliks kopā ar viņu vienmēr, 25 gadus vecais puisis ir laimīgs cilvēks. Viņš nesen bildināja meiteni ar gredzenu un buķeti, kas veidota no Ferrero Roche konfektēm.

fattened-woman2

Nav zināms, kā īsti Jan Tai uztver visu šo sāgu, tomēr, spriežot pēc attēliem, viņa šķiet ļoti laimīga.

Jealous Groom Fattens Up Fiancee by Six Stones

Jealous Groom Fattens Up Fiancee by Six Stones

Jealous Groom Fattens Up Fiancee by Six Stones

 

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment