Puisītis, 1 no 30 cilvēkiem pasaulē ar slimību, kas liek dzīvot konstantā agonijā

Viņa māte, 36 gadus vecā Lizija pastāstīja: “Deividam piemītošā slimība tika diagnosticēta uzreiz pēc viņa piedzimšanas.”

“Deivids aptuveni piecas stundas dienā pavada ārstējoties.”

“Viņš katru rītu ceļas plkst. 06:45 un vakarā dodas gulēt ap plkst. 21:30, piecas stundas, ko viņš nepavada skolā, viņš ieziežas ar krēmiem un veicot fizioterapiju.”

“Deivids vēlas pamēģināt visu, bet viņu ierobežo tas, ko viņš fiziski var izdarīt un, iespējams, ka viņa gaita nav tik ātra kā viņš to vēlētos. Viņam patīk spēlēt futbolu un viņš to vēlās darīt pastāvīgi, tomēr, viņš ir trauslāks kā citi bērni.”

“Ja viņam kāds netīšām iesitīs, viņam sāpēs desmitiem reižu vairāk.”

gony2

Deividam ir problēmas ar lokanību un Lizija apgalvo, ka visvairāk šī slimība ir ietekmējusi viņa rokas.

Viņa piemetina: “Deividam ir ļoti grūti pašam ieziesties ar krēmiem un par sevi parūpēties, jo viņam ir problēmas ar lokanību, manuprāt, tas viņam traucē visvairāk, jo viņš nevar darīt to, ko dara citi bērni.”

“Visbiežāk, problēmas ar viņa ādas stāvokli ir vasarā, Deivids ļoti ātri pārkarst, un ziemā, kad ir auksts, viņa āda ļoti ātri kļūst sausa.”

Deividam patīk būt aktīvam, tādēļ viņa vecāki, Lizija un Jans, nolēmuši ļaut viņam darīt pēc iespējas vairāk.

Lizija uzskata, ka tas nebūtu godīgi ietīt Deividu kokvilnas segā un neļaut viņam neko darīt. It īpaši svarīgi tas ir pienākot pusaudža gadiem.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment